Riposta oamenilor (În editare)

Riposta oamenilor (În editare)

40.1K Reads 2.1K Votes 42 Part Story
Deus Ex Machina By VenomTDA Completed

Societatea Virtuală îşi doreşte să aducă împreună toţi oamenii lumii, aşa cum s-a întâmplat după răspândirea internetului, dar la un nivel mult mai complex. Această acţiune nu este văzută cu ochi buni de către toţi. Marile puteri, care abia aşteaptă să găsească un motiv pentru care să pornească la război cu Statele Unite ale Americii, se opun vehement proiectului şi transmit ameninţări după ameninţări.

Războiul ar putea să izbucnească în orice moment, dar Marc Evans se confruntă cu probleme mult mai grave. El ştie că în spatele agitaţiei politice din cadrul marilor puteri se ascunde Adrian Malone, omul care i-a ucis bunicul şi care a furat codul sursă al proiectului Future. De data aceasta, ţinta individului este Angel, dar Marc este hotărât să-l oprească odată pentru totdeauna, chiar dacă asta înseamnă să renunţe la viitorul său. Din acest motiv, el urmează un program de antrenament foarte solicitant, sub îndrumarea unui prieten vechi.

Acest lucru îl bucură, dar îl şi întristează pe Simon Tasher. Pe de-o parte, speră să poată lupta cu Marc într-o bună zi de la egal la egal, pe de altă parte ştie că e foarte posibil să nu apuce o asemenea zi. Timpul său este limitat şi se scurge tot mai repede. Faptul că Angel îi este alături în aceste momente grele îi face suferinţa ceva mai suportabilă, dar gândul că inteligenţa artificială ar putea ajunge în mâinile lui Adrian Malone îl face să tremure de furie. Omul acela i-a furat deja o persoană dragă, nu o să-i permită să facă asta şi a doua oară. Singura dorinţă a lui Simon este ca flacăra sa să nu se stingă înainte de a-şi duce misiunea la bun sfârşit, înainte de a se răzbuna.

 • angel
 • axel
 • razboi
 • societate
 • virtual
AX0014 AX0014 Feb 12, 2016
Ești foarte tare!!! Vezi tu...nu am citit multe cărți pentru că mă plictiseam repede de ele și am început să nu mai citesc deloc dar tu...mi-ai arătat cât de ce frumos este să citești😊
YeoWoon1 YeoWoon1 Jun 01, 2015
Trebuie să mă grăbesc, să recuperez întreaga lectură ca să țin pasul cu tine :)) De fapt, trebuie să termin primul volum :D 
               Mă bucur că povestea are o continuare și că ai decis să o postezi deja.
dasysan dasysan May 20, 2015
Oooo Yes
               Astept de ceva timp volumul 2. Iubesc povestea asta
Exel-Flame Exel-Flame May 17, 2015
nu e cine ştie ce....
               ironic :-)
               eu toată viața mea nu cred c-am scris atîtea
Exel-Flame Exel-Flame May 17, 2015
În sfîrşit te-ai apucat de a doua parte a cartii.
               Am fost nerăbdător să citesc si acum,chiar dacă ai scris doar descrierea cărtii sunt sigur că cartea ta va fi THE BEST