Story cover for ZAMAN YOLCUSU(TAMAMLANDI✔️) by muharrire
ZAMAN YOLCUSU(TAMAMLANDI✔️)
  • WpView
    Reads 15,668
  • WpVote
    Votes 891
  • WpPart
    Parts 33
  • WpView
    Reads 15,668
  • WpVote
    Votes 891
  • WpPart
    Parts 33
Ongoing, First published Aug 03, 2025
Kalın ansiklopedi boyutunda olan eski kitabı elime aldım. İsmi dikkatimi çekmişti.
"Zamanda Kaybolmak ha?" diyerek mırıldandım kendi kendime. Merakla arkasında yazılı yeri mırıldanmaya başladım. "Zamanda kaybolmak istiyorsan eğer, bu kitabın büyülü sayfalarında gezinmeye değer! Geri dönüş için gizemleri çözmen gerek. Kaybolmak için büyülü sözcükleri söylemen gerek. Abraka dabra! Açıl büyülü kitap açıl! Zaman yolcusu kaybolmaya geliyor! Bu bedeni al ve bu kitaba savur!"

Yalnızlıktan ruhu daralan Hifa bu yalnızlığa daha fazla dayanamaz kaderini değiştirecek olan bir dua eder. Ettiği bu dua onu yaklaşık beş buçuk asır geçmişe götürür. Kitap bu genci kendi gizeminde kaybeder. Bakalım onu bu yolculukta daha neler bekliyor?

Eğer sende Hifa'nın bu karmaşık yolculuğunda kaybolmak istiyorsan doğru yoldasın!


Yetişkin içeriklidir.
All Rights Reserved
Table of contents
Sign up to add ZAMAN YOLCUSU(TAMAMLANDI✔️) to your library and receive updates
or
#5kitap
Content Guidelines
You may also like
You may also like
Slide 1 of 10
İkinci Yaşam 1-2 cover
Dük ile Beş Çayı cover
KAPTAN 1919 (BXB) cover
YAZGI (BL) cover
A'RAFIM SENSİN cover
Asenath | Firavun'un Ruhu cover
Gül-i Saltanat cover
Ölü Kralın Laneti cover
ŞARLMAN | Iv. Baldwin cover
Cariye'nin İkinci Hayatı cover

İkinci Yaşam 1-2

68 parts Ongoing

| WATTYS 2021 KAZANANI | Melis Aksoy, her yerde görebileceğiniz türde sıradanlığa sahip bir genç kızdı. Onu diğerlerinden ayıran mükemmel bir dış görünüşü veya herkesi şaşkına çevirecek zengin bir hayatı yoktu. Ancak kötü bir hayata da sahip değildi. Herkesin istediği türden kendisini seven bir ailesi, iyi arkadaşları vardı. Hayır, hayatı hiç de kötü değildi. Sadece oldukça sıradandı. Bu sıradanlığın kendisini rahatsız ettiği de söylenemezdi. Normal geçen günleri ona gayet de hoş geliyordu. Lakin, bir hayli memnun olduğu yaşamı birden büyük bir değişime uğradı. Kimsenin inanamayacağı türden bir değişimdi bu. O, artık bir kitap karakteriydi! Öfke duyarak okuduğu kitabın satırlarına istemeden de olsa dahil olmuştu. Üstelik, mutlu sona ulaşabileceği bir hikaye de değildi bu. Peki bundan sonra ne yapacaktı? Büründüğü karakterin başına geleceklere boyun mu eğecekti yoksa kendi hikayesini mi yazacaktı? *** Bir krallık, beş prens, on leydi ve bir taht. Bu olaylar arasında hayatta kalmayı başarabilecek mi? Yoksa mahkum olduğu ölüm onun sonu mu olacak? *** Cover by: @sevgisizcesevdi ° Roman #1 (03.12.2020) Romantizm #3 (24.02.2021) Tarihi Kurgu #1 (01.03.2021) Bilim Kurgu #1 (24.04.2021) Fantastik #1 (26.04.2021) Genç Kurgu #5 (15.11.2021) Kurt Adam #1 (12.01.2022) Vampir #1 (15.03.2022)