Dasar Buaya!

Dasar Buaya!

341K Reads 99 Votes 2 Part Story
ff. By girlbeats Completed

Hello guys, Dasar Buaya punya storyline I akan ubah sikit. Sebabnya bila baca balik rasa macam nak sorok muka dalam beg! Langsung tak matang hahaha😂

So, kalau teringin nak tahu apa yang I ubah, sila lah baca semula. But, as always. Tunggu update I sampai kempis perut! Hehehe😘


"Macam mana boleh ada buaya terlepas kat sini ni?!" ___ Qalesya.

"Di mana ada awak, disitu ada saya! Kalau saya raja buaya, awak permaisurinya!" ___ Rayqal.

  • backtime
  • croccodile
  • dreammosy
  • eachother
  • falling
  • fantasy
  • love
  • qalesya
  • rayqal
  • sorry
hanyslays hanyslays Jul 02
i must admit, u buat keputusan yg baik untuk edit balik cerita ni bcs this version is SOOO MUCH BETTER THAN BEFOREEE IM SO PROUD OF YOUU AYEEE <3 keep updating, sis! lots of loveeee *emoji mata love*