NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Dasar Buaya!

Dasar Buaya!

309K Reads 16.3K Votes 75 Part Story
ff. By girlbeats Completed

Awal pertemuan dengan Rayqal menjadi igauan Qalesya. Lelaki popular yang yang menjadi kegilaan ramai gadis, menyesakkan nafasnya. Menyerabutkan hidupnya.

Rayqal yang bersikap easy going tidak kisah bergaul dengan sesiapa. Terutama sekali perempuan. Keluar dengan perempuan sana, keluar dengan perempuan sini. Namun, mereka semua dianggap sama. Kawan.

Namun juga, Qalesya yang sememangnya tidak berminat melihat perangai Rayqal, sering menggelarnya 'buaya' or 'mr. Crocodile'.

"Kenapa mereka benarkan buaya macam kau ni naik flight? Tak takut kena baham ke?"

"Sebab aku dah baham hati diorang. Sekarang giliran kau pula!"

MHDHSF MHDHSF May 12, 2016
It was a bright day in Kyung-i's room. She was excited to remove this story out of her library and never see it again.
Qahsyaf Qahsyaf Mar 27, 2016
first baca.Bestt ah storyline citer you.kipidap dear.👏👍