Iubire și ură

Iubire și ură

189K Reads 8.4K Votes 33 Part Story
Georgiana B. Maria By GeorgianaBMaria Completed

Atunci când doi oameni complet diferiți dar totuși atât de asemănători se atrag,nu mai este loc de ură. Dar când ura este instalată deja între ei,iubirea îşi face loc mai greu. 
     După ce se întâlnesc la o petrecere,Samantha și Jason se dușmănesc ca de fiecare dată. Dar imediat după,lucrurile se complică. 
     Samantha Ross, motociclista neînfricată din cartier,nu se lasă mai prejos atunci când este atacată cu vorbe de către Jason Doug,prietenul verișorului său și cel mai înrăit pilot de curse din cartier.
     Ura lor atinge cote maxime,dar este înlăturată de dragoste într-un moment neașteptat.
     ,,Samantha şi Jason sunt personaje pe cât de complexe,pe atât de simple prin stările trăite, dar şi prin comportamentul pe care şi-l manifestă de față cu cei din jur.''-Georgiana B. Maria#8 în Povestiri de dragoste (22 august 2016)
#5 în Povestiri de dragoste (30 august 2016)
#4 în Povestiri de dragoste (31 august 2016)
#3 în Povestiri de dragoste ( 1 septembrie 2016)

All rights reserved!© GeorgianaBMaria ™

 • dragoste
 • dusmani
 • iubire
 • rivali
 • ura
AbbySmith_99 AbbySmith_99 Dec 12, 2016
Din ură se naşte iubire, inevitabil este un drum uşor de parcurs daca sunt metodele simple care se aplică! Minunat triler-ul! ❤
GabrielaIon GabrielaIon Oct 21, 2016
asa o publici?
               sau ai corectat-o?
               ca iti trebuie corrcturi... multe
Anamarya Anamarya Jul 26, 2016
Nu sunt eu mecanic dar poti sa ii scri ca ii desface bujiile sau ii ia capacul carburatorului chiar si ca intrerupe contactul bateriei chestia cu piesa suna cam aiurea. Cel putin asta e parerea mea, sper sa nu te superi :)
GeorgianaBMaria GeorgianaBMaria Nov 09, 2015
Da, știu, nu e corectat nimic. De obicei corectez totul după ce termin..
- - Nov 09, 2015
E frumoasa ideea si interesanta, dar ai avut dreptate la partea cu bagatul in ceata! Nu stiu ce anume, dar ceva mi-a ingreunat citirea si nu am reusit sa inteleg totul din prima. Un mic sfat, daca vrei sa il accepti, bineinteles, ai mai multa grija la semnele de punctuatie! Spor la scris!
Empire5 Empire5 May 30, 2015
Deci e genial,ba nu e super mega genial volumul 2 .Dar intai trebuie sa citesc volumul 1,chiar daca ma simt debusolata ca nu am putut sa-l citesc pana acum. Continua cu volumul 2 deoarece iubesc cartile despre motociclete si raceri. Fanul tau numarul 1 !