isekai harem [hiatus]

isekai harem [hiatus]

  • WpView
    Reads 9,829
  • WpVote
    Votes 249
  • WpPart
    Parts 3
WpMetadataReadMatureOngoing1h 0m
WpMetadataNoticeLast published Sun, Mar 22, 2026
WpInfo
Fiction
Fantasy
βš οΈπŸ”žπŸ”žβš οΈ Yoga Sugiono, seorang wibu akut, tiba-tiba dipanggil ke dunia sihir dan pedang. Misinya? Menjadi pahlawan dan mengalahkan Raja Iblis. Di sepanjang petualangannya ia bertemu banyak gadis cantik-ada yang ingin menjadi teman, ada juga yang malah ingin membunuhnya. Tapi Yoga punya tujuan yang jauh lebih penting: menjadi MC sejati dan membangun harem impiannya. Masalahnya... apakah wibu seperti dia benar-benar bisa jadi pahlawan?
All Rights Reserved
Join the largest storytelling communityGet personalized story recommendations, save your favourites to your library, and comment and vote to grow your community.
Illustration

You may also like

  • TAKDIR TERINDAH
  • Dua Helai Daun
  • [C]βœ“Mrs. Maiq Hakimi
  • ( EBOOK ) The Heartbreaker Muammar Raid
  • Lelaki Itu Takdirku
  • The Sorcerer's Cursed Love (REVISI)
  • PELUANG: MotoGP Uzair Abedeen
  • Dia Selamat, Tapi Kenapa Dia Tak Datang Cari Aku?

Under Tengku Series 𝐈𝐈 SPIN-OFF DIA BIDADARIKU π“π„ππ†πŠπ” ππ€π˜π‘π€π„π‹ 𝐀𝐑𝐃𝐄𝐍 - Hampir lima tahun menetap di Australia disebabkan pengajiannya di peringkat PhD, baru hari pertama menjejakkan kaki ke negara asalnya, dia sudah ditimpa kemalangan yang tanpa diminta terjadi. "Mata bukan main cantik, tapi sayang letak kat kepala lutut. Aku yang besar gedabak ni tak nampak?" Hambur lelaki itu kasar. ππ”π“π„π‘πˆ 𝐀𝐑𝐃𝐄𝐀𝐍𝐍𝐀 - Seorang gadis berkacukan Itali itu sememangnya menjadi sasaran utama buat para lelaki yang menginginkan teman wanita kerana rupa parasnya. Lelaki umpama kacang ditangannya sehingga takdir mempertemukan dia dengan seorang jejaka bermata hazel yang sukar untuk didekati. "Heyy! Awak yang jalan tak tengok belakang depan! Lain kali kalau dah tahu diri tu mengalahkan gajah, tengoklah kanan kiri!" ππ”π“π„π‘πˆ 𝐀𝐑𝐃𝐄𝐀𝐍𝐍𝐀. Pertemuan mereka singkat, tetapi memori itu yang berharga, apa yang berlaku harini takkan mungkin sama dengan hari esok. Dan disebabkan itu mereka berdua menikmati waktu yang ada untuk bergaduh dan mencipta memori indah. Untuk menghalalkan mudah, tetapi untuk mengecapi bahagia itu sukar tatkala si ibu tiri mula mengambil bahagian dalam kisah mereka. Bahagia yang dulunya mereka rasai perlahan - lahan ditarik sedikit demi sedikit tanpa sempat mereka mengucapkan selamat tinggal. "Kalau itu yang Dea nak abang tak kisah, tapi jangan datang semula pada abang." π“π„ππ†πŠπ” ππ€π˜π‘π€π„π‹ 𝐀𝐑𝐃𝐄𝐍. Mampukah mereka mengenal erti bahagia itu sekali lagi? Atau bahagia yang mereka kecapi itu hanyalah sementara? "Bahagia bukan tentang bersama, tetapi tentang rasa. Kalau bersama tapi tak bahagia tiada guna juga." ππ”π“π„π‘πˆ 𝐀𝐑𝐃𝐄𝐀𝐍𝐍𝐀.

More details
WpActionLinkContent Guidelines