Trei moduri în care m-ai trădat

Trei moduri în care m-ai trădat

659K Reads 13.9K Votes 26 Part Story
Karina L. Alexandra By DreamSmileLive Updated 3 days ago

Volumul I al trilogiei Secrete încătușate - Trei moduri în care m-ai trădat. (Fosta Fooled)

Pentru Sophia Evans viața nu a fost niciodată stabilă. Accidentul de mașină care a provocat moartea mamei ei a fost prima zdruncinătură dintr-o serie lungă de evenimente care vor încerca să o pună la pământ. Acesta este modul în care află că tatăl ei a avut mereu o relație strânsă cu afacerile ilegale în materie de automobile și este nevoită să se mute din Florida - orașul ei natal - în Seattle. O identitate nouă, oamenii necunoscuți și amintirile au bântuit-o o vreme lungă, până când a învățat să stea pe linia de plutire datorită noii ei prietene. Stephania Johnson o ajută să supraviețuiască încă de când a cunoscut-o și până în prezent. Deși viața Sophiei nu revine la culoarea roz, se putea spune că se îndreaptă. Dar înainte să ajungă la banalitate a apărut un alt cutremur de schimbări peste ea, acesta având numele de Ethan Morgan.
S-ar spune că totul a început din accident, că relația lor este una normală cu urcușuri și coborâșuri, că de la ură la iubire mai este doar un pas, dar totul reprezintă o minciună. Sophia va avea parte de o nouă lovitură, de data aceasta pe plan amoros, când persoana care o învață să iubească o trădează în trei moduri diferite și dureroase.

All rights reserved © DreamSmileLive

Aleluiaaaaa. A recunoscut. :)) ♥♥♥♥
                Cred ca stii deja cat de mult vreau sa tin cartea in mana si nu cred ca mai e nevoie sa te intreb nimic.
Geo0114 Geo0114 Sep 12
Felicitari!! As minți dacă as spune ca nu sunt puțin dezamăgită ca nu o sa mai pot citi aici dar abia aștept sa o publici și sa o cumpăr. Mult succes și la cât mai multe cărți publicate! 💙
HermyG HermyG Nov 20
Eu am citit prima versiune si pot sa ma declar norocoasă 😄
               O sa fie intreaga trilogie Secrete Incatusate publicată? ◇
KARINA PUBLICA CARTEA!!!! 😱😍😍😍😍oh doamne, Karinuț felicitări! Ma bucur enorm ca ți-ai îndeplinit visul!( Și ca am citit varianta veche 😂😂) 
               Succes și mor de nerăbdare sa țin primul exemplar în mana! 💞💞
Felicitări ! Mă bucur pentru tine ! Din păcate nu am apucat vechea versiune dar nu te învinovățesc cu nimic . Nu stiu sigur daca o sa pot sa o cumpăr dar sper ca da . Succes si spor la scris !!
alexa13elen alexa13elen Sep 13
Felicitari! Si mult succes in continuare! Chiar daca va dura ceva, de abia astept sa vad toata trilogia in librarii! 😘