Trei moduri în care m-ai trădat

Trei moduri în care m-ai trădat

674K Reads 18.1K Votes 38 Part Story
KarinaL.Alexandra By DreamSmileLive Updated Feb 02

Volumul I al trilogiei Secrete încătușate - Trei moduri în care m-ai trădat. (Fosta Fooled)

Pentru Sophia Evans viața nu a fost niciodată stabilă. Accidentul de mașină care a provocat moartea mamei ei a fost prima zdruncinătură dintr-o serie lungă de evenimente care vor încerca să o pună la pământ. Acesta este modul în care află că tatăl ei a avut mereu o relație strânsă cu afacerile ilegale în materie de automobile și este nevoită să se mute din Florida - orașul ei natal - în Seattle. O identitate nouă, oamenii necunoscuți și amintirile au bântuit-o o vreme lungă, până când a învățat să stea pe linia de plutire datorită noii ei prietene. Stephania Johnson o ajută să supraviețuiască încă de când a cunoscut-o și până în prezent. Deși viața Sophiei nu revine la culoarea roz, se putea spune că se îndreaptă. Dar înainte să ajungă la banalitate a apărut un alt cutremur de schimbări peste ea, acesta având numele de Ethan Morgan.
S-ar spune că totul a început din accident, că relația lor este una normală cu urcușuri și coborâșuri, că de la ură la iubire mai este doar un pas, dar totul reprezintă o minciună. Sophia va avea parte de o nouă lovitură, de data aceasta pe plan amoros, când persoana care o învață să iubească o trădează în trei moduri diferite și dureroase.

All rights reserved © DreamSmileLive

 • curse
 • durere
 • iubire
 • minciuni
 • mister
 • pasiune
 • prietenie
 • secrete
raluka-ioana raluka-ioana Sep 12, 2016
Aleluiaaaaa. A recunoscut. :)) ♥♥♥♥
                Cred ca stii deja cat de mult vreau sa tin cartea in mana si nu cred ca mai e nevoie sa te intreb nimic.
Geo0114 Geo0114 Sep 12, 2016
Felicitari!! As minți dacă as spune ca nu sunt puțin dezamăgită ca nu o sa mai pot citi aici dar abia aștept sa o publici și sa o cumpăr. Mult succes și la cât mai multe cărți publicate! 💙
smekerul23 smekerul23 Dec 07, 2016
Sa mai scri si alte carti !!! Asta chiar mia placut ... Bafta
HerminaG HerminaG Nov 20, 2016
Eu am citit prima versiune si pot sa ma declar norocoasă 😄
               O sa fie intreaga trilogie Secrete Incatusate publicată? ◇
LiveYourDream851 LiveYourDream851 Sep 12, 2016
KARINA PUBLICA CARTEA!!!! 😱😍😍😍😍oh doamne, Karinuț felicitări! Ma bucur enorm ca ți-ai îndeplinit visul!( Și ca am citit varianta veche 😂😂) 
               Succes și mor de nerăbdare sa țin primul exemplar în mana! 💞💞
MonicaDaria915 MonicaDaria915 Sep 12, 2016
Felicitări ! Mă bucur pentru tine ! Din păcate nu am apucat vechea versiune dar nu te învinovățesc cu nimic . Nu stiu sigur daca o sa pot sa o cumpăr dar sper ca da . Succes si spor la scris !!