AWAK ADA SAYA!

AWAK ADA SAYA!

337K Reads 17.7K Votes 66 Part Story
kimchocomarkonah By kimchocomarkonah Completed

"Saya tak layak untuk rasa bahagia ke?"-Tania Amanda

"Kalau awak rasa awak sendirian, awak salah. Sebab.. awak ada saya.."- Dani Rashdan 

Sejak berumur 16 tahun, Amanda sudah tidak merasa kasih sayang seorang ayah, belaian seorang ibu, usapan seorang abang dan pelukan seorang adik kembar. Dia cuma ada seorang adik lelaki tempat dia berpaut. Seorang sahabat untuk luah suka duka dan seorang adik angkat tempat bermanja. 

"Kenapa Abang Arif tak sayang Manda macam abang sayang Mina?"- Tania Amanda

"Sebab kau tak layak jadi adik aku!"- Arif Tazriq

Dapatkah Amanda merasa kasih sayang keluarganya? Atau.. itu cuma angan-angan sahaja?

Asal mina tu ..nama watak dye pon jahat..hahahahh..tapi best saya suka
ropiahsedek ropiahsedek Nov 01
Bab 1 je dah sedihhhhh gilerrr.....mungkin ada sbbnya ...kn?
ydmulk ydmulk Dec 07, 2015
so far cerita nie best.okey nak sambung baca lagi.tak sabar nak baca sampai complete. ;)
vianneyjeli vianneyjeli Oct 31, 2015
Aduh..permulaan pun dh geram dgn amina ni..haha..ish2..sbar hati..
kimchocomarkonah kimchocomarkonah Aug 22, 2015
hehe,, @saya13 ,, saya pun terharu ada yg sudi comment first bab.. anyway, thanks ye :)