Serendipity - Viktor Fischer

Serendipity - Viktor Fischer

82.5K Reads 2.7K Votes 72 Part Story
xChaarEmely By xChaarEmely Completed

Daar gaan we weer, opweg naar mijn werk. Ik zet mijn zonnebril op en stap mijn rode Johnny Loco fiets op. Mijn oordoppen gaan nog in mijn oren waarna ik de muziek van Ed Sheeran hoor. Genietend van het heerlijke weer in Amsterdam fiets ik de vaste route naar mijn werk. 

Zoals gewoonlijk fiets ik langs sportpark De Toekomst. En ik zie de bekende Mercedes van één van de spelers de parkeerplaats afrijden, ik heb geen idee wie het is maar ik vind zijn auto ontzettend leuk, zo met dat legerprintje. Net als ik langs het hek fiets zie ik hem zoals elke dag zijn auto instappen. Hij draait even zijn hoofd en kijkt mijn kant op, ik kan het me ook verbeelden want ook hij heeft een zonnebril op, hij stapt de auto in en ik rij verder. 

Ik zal me trouwens nog even voorstellen, mijn naam is Fay van Leeuwen en een ras amsterdammer. Ik ben negentien jaar oud en woon op mezelf in het hartje van Amsterdam. Samen met mijn beste vriendin Benthe runnen we een eigen kledingzaak, nu zal je denken; negentien...

  • ajax
  • boilesen
  • cillessen
  • fischer
  • klaassen
  • veltman
xkirstenw xkirstenw Sep 08, 2016
Nederlandssss elftaaaalll💪❤ AZ Alkmaaaaaarrr (gwn omdat ik vlakbij Alkmaar woon😂😂) FC HEERENVEEN 🙌❤ (omdat Thialf in Heerenveen staat😏😏)
jasok1978 jasok1978 Aug 14, 2016
90 minuten lang voor onze club uit Amsterdam gekkenhuis op de tribune niemand die ons stoppen kan
xJannax xJannax May 09, 2015
Whahaha, Wat toevallig, maar ik herken heel veel dingen ;) Was zo geweldig