Milk Fantasy
  • Reads 30,927
  • Votes 45
  • Parts 72
  • Reads 30,927
  • Votes 45
  • Parts 72
Ongoing, First published Apr 08
Lima gadis muda tinggal serumah di Kuala Lumpur, menjalani kehidupan harian yang penuh rahsia. Mereka memiliki tubuh ramping dengan dada besar yang sedang mengalami proses lactation hasil pengambilan suplemen prolaktin secara rahsia. Walaupun berasal dari kampung berbeza dan mempunyai latar belakang kerja yang pelbagai - dari peguam, bartender, guru hingga model - mereka berkongsi rahsia yang sama. Setiap hari dipenuhi dengan sesi urutan, perahan dan eksperimen fizikal yang sensual, semuanya dilakukan dalam suasana intim sesama sendiri. Mereka bijak menyembunyikan perubahan tubuh daripada keluarga, rakan sekerja, dan orang luar, sambil terus menikmati dan meneroka dunia baru yang mereka cipta sendiri.
All Rights Reserved
Table of contents
Sign up to add Milk Fantasy to your library and receive updates
or
#2humor
Content Guidelines
You may also like
Haizel: Ms Astrophile© by AshyikinHelvins
68 parts Complete
𝑅𝒶𝒿𝒶 𝐿𝓊𝓉𝒽 𝐻𝒶𝓎𝓎𝒶𝓃×𝒲𝒾𝒹𝑒𝓁𝒾𝒶 𝐻𝒶𝒾𝓏𝑒𝓁 Widelia Haizel hanya mencari ketenangan di pantai, tetapi bertemu dengan Raja Luth Hayyan-seorang lelaki yang tersilap sangka dia sedang merancang untuk membunuh diri. Pertemuan pertama mereka penuh dengan ketegangan dan kata-kata pedas, memulakan hubungan yang tidak seperti biasa. Apabila mereka bertemu semula sebagai bos dan pekerja, ketegangan mereka semakin memuncak hingga Raja Luth terpaksa membuat tawaran yang tidak masuk akal: melamarnya sebagai isteri untuk melarikan diri dari masalah peribadinya sendiri. "Haizel, kahwin dengan aku." -Raja Luth Hayyan. "Saya tak nak kahwin dengan bos. Kalau di takdirkan semua lelaki di dalam dunia ni dah pupus dan bos seorang je yang ada dalam dunia ni, saya tetap tak nak kahwin dengan bos." -Widelia Haizel. Widelia, yang awalnya menolak tawaran tersebut, akhirnya terdesak untuk menerima lamaran itu sebagai jalan keluar dari bekas tunangnya yang terus mengganggu. "Tentang lamaran hari tu masih available lagi ke bos?" tanya Widelia dengan wajah menahan malu. "Kenapa? Kau berminat ke? Dah tukar fikiran?" "Saya setuju bos!" ujar Widelia dengan yakin. Dari perkahwinan yang tidak berdasarkan cinta tetapi atas alasan pelik, Raja Luth dan Widelia mendapati diri mereka terperangkap dalam sebuah hubungan yang penuh dengan konflik, namun penuh juga dengan penemuan diri dan perasaan yang tidak dijangka. Dalam perjalanan ini, mereka mungkin menemui bahawa cinta sebenar tidak selalu datang dalam bentuk yang kita jangkakan. Allah is the best planner. Perkara jodoh itu macam 'Alif Lam Mim' surah Al-Baqarah. Maksudnya, hanya Allah yang tahu.
Tomboy itu aku punya!! by Acha_03
44 parts Complete
Tentang seorang gadis bernama irene adriana yang ayu, sopan dan lemah lembut berubah menjadi seorang gadis kasar akibat kisah silamnya. "Sakai betullah jantan ni!! apahal kau langgar aku ha jantan.Kau ni reti ketidak bawak kereta. Kau tengok habis motor aku kene lenyek dengan kereta kau. Nasib tak parah sangat, kalau tak aku penjara kan kau" "woi setakat besi buruk kau tu aku boleh bayarla. Kau tengok kereta kesayangan adik aku ni.. habis tercalar. Arggghh, apa aku nak jawab dekat budak tuu.. Ni semua salah kau!!!!! " ___________________________________________ "Kau ni garangla. Kalau macam ni lah garang kau.. macam mana kau nak dapat boyfriend? " "Aku tak perlukan teman lelaki untuk terus hidup" •••• "Bukan aku tak suka tapi aku tak mampu untuk terus menipu diri aku " ad "Sampai bila kau nak mengharapkan orang yang dah lama pergi" far "Kau kena terima jodoh kau dengan dia" diya °°°° "Kau memang tak pernah boleh untuk tengok hidup aku bahagia kan!! Apa lagi yang kau tak puas hati dengan aku?! " ad "Hati aku puas bila aku dapat tengok hidup kau ditinggalkan oleh orang yang kau sayang dan Hidup aku akan puas bila tengok kau.... " nisa "Mampus" sambung nisa "Kenapa kau benci sangat kat aku ha siall!!? " "Shuuukk.. Beb apa jerit ni.. Tak baik la jerit jerit " "Sial kau" Senyuman sinis terukir dibibirnya ****************************************** Apakah kaitan haris, nisa dan ad? Bagaimana nasib ad selepas musuhnya kembali? Moh la baca
Cinta Ditunda Dendam  by saraimani99
45 parts Complete
Eva Nerrisa ialah adik kepada Saiful Amir, CEO Nilam Maju Holding. Tanpa dia sedar, sahabat baik kepada abangnya iaitu Nail Rayden telah berminat untuk menjadikannya sebagai isteri. "Izinkan aku kahwin dengan Eva Nerrisa. Aku nak adik kau, aku tak nak Fiena. Aku nak jadikan adik kau sebagai isteri aku yang sah." -Nail Rayden Nail Rayden tidak tahu niat sebenar Saiful Amir yang telah dianggap sahabat sejati. Eva Nerrisa pula menyimpan rahsia yang sangat besar tentang kehidupannya. "Mama....Nerrisa tak salah. Dah takdir ayah pergi. Nerrisa pun tak nak hilang ayah. Nerrisa pun sakit macam mama." -Eva Nerrisa "Aku nak kau kahwin dengan Rayden, jadi patung aku untuk balas dendam kepada Rayden." - Saiful Amir Eva Nerrisa terhimpit antara dendam dan hutang nyawa. Tiada pilihan, Eva Nerrisa akur bergelar isteri tanpa cinta. "Nerrisa diarahkan oleh Saiful untuk hancurkan abang. Abang boleh ceraikan Nerrisa sekarang." - Eva Nerrisa "Aku takkan mati di tangan dia. Aku yakin! Kau tak perlu risau, kau buat aje kerja kau." - Nail Rayden Nail Rayden turut mempunyai matlamat lain iaitu untuk mencari satu kebenaran di sebalik tragedi yang melibatkan keluarganya suatu ketika dahulu. Untuk itu, dia perlukan Nerrisa. "Aku tahu runtuhan itu berlaku bukan kerana keluarga aku. Ibu bapa aku tak pernah menjadi penjenayah . Kali ini, aku kena mempertahankan diri. Nerrisa dah pilih untuk berada di belakang kau. Isteri aku sendiri sedang merancang untuk jatuhkan aku, demi keluarga yang telah buang dia." -Nail Rayden Dendam yang menyala, kebenaran yang tertimbus, duka kehilangan yang tak pernah diubat, serta cinta yang terhalang oleh kejamnya masa lalu. Semuanya bercampur dalam hubungan Nail Rayden dan Eva Nerrisa sebagai suami isteri. "Susah cinta memadam dendam. Cinta akan terus ditunda dendam sehingga tiada lagi kekesalan. Saya mampu tunggu dan tengok aje bagaimana masa hadapan saya." -Eva Nerrisa
You may also like
Slide 1 of 10
KISAH SERAM cover
KOLEKSI KISAH BENAR 2 cover
Haizel: Ms Astrophile© cover
Tomboy itu aku punya!! cover
Milk Fantasy cover
MILIK ENGKU cover
Amusing | Brothers Thingy cover
HALIA .✔️ cover
Cinta Ditunda Dendam  cover
C| Mengejar cinta  cover

KISAH SERAM

20 parts Complete

koleksi kisah seram untuk santapan anda di malam hari....