HUGO BOSS VS Me

HUGO BOSS VS Me

209K Reads 9.4K Votes 37 Part Story
Dieuwke96 By Dieuwke96 Completed

HUGO BOSS, ook wel bekend om het geweldige merk van mooie kleren, lekkere geurtjes en heerlijke modellen. Maar deze HUGO BOSS niet.

'Oef!' Met een harde knal lig ik op de grond. Godverdomme! 
'Kijk uit waar je loopt heks!' Ik kijk op naar de ongelukkige wezen die me zonet heks heeft genoemd. Die gaat zo geen 24 uur meer leven. 
Ik duw mezelf woedend van de grond en kijk meteen in twee vuur spuwende groene ogen. 'Yeeez, kijk zelf uit oversekste worm'
Zijn ogen knijpt die tot spleten als de rook uit zijn oren komen. Zijn warrige donkere haren liggen sexy op zijn hoofd met gel erin. Zijn kaaklijn is strak als hij zijn kaken op elkaar bijt. Ik ruik een overheerlijke geur. Hij is fricking knap! 
Focus Zoey!
'Hoe durf je me zo te noemen!?' Hij spuugt de woorden naar me toe alsof het kanonnen zijn. 'Geen zorgen, ik noemde JOU niet zo, ik bedoelde de grootte van je lul' 
Ik zie zijn hoofd rood worden als hij een stap naar me toe zet. 
Nog steeds knap als de stoom uit zijn oren komen.... 
'Als ik je ooit zie' Hij spreekt de woorden rustig maar met afschuw uit. 'Dan laat ik je oppakken en zorg ik ervoor dat je nooit, maar dan ook nooit meer vrij komt' Zijn toon is diep en dreigend. 
Even schrik ik van zijn woede uitbarsting maar verberg het snel. Ik ben voor niemand bang, ik kan iedereen aan. Een wijze les van mijn vader die ik overal mee heen neem.
'Try me!' 

Door een ongelukkig voorval ontmoet Zoey haar baas voortijdig. Ze kunnen elkaar meteen niet uitstaan, maar daar denkt een belangrijk persoon anders over. Hij zorgt dat Zoey toch in het imperium kan werken. De wegen van de twee kruisen steeds meer tot ze steeds naast elkaar lopen.

Zullen Hugo en Zoey elkaar vinden of zijn ze gezworen vijanden? 

Alle rechten voorbehouden!

Hoogste ranking #27 Romantiek

Dat zijn toch de vader en moeder van ewan ofzo😂😂😂 uit het andere boek
MissSharonH MissSharonH Aug 14
HHAHAHAHHAH Mijn f*cking stoel piept, ik wil een nieuwe😂😂😭😭😩 
               
               
               Nou mijn f*cking hersenen bonken, ik wil een nieuwe
otak18 otak18 Mar 20, 2016
Ik ga nu aan mijn vierde keer beginnen... Je bent echt mijn favo schrijfster en dit boek is echt het beste ooit!!! Het zou echt een droom zijn om ooit een boek te schrijven dat al een kwart zo goed is als dees!!! 😍
nrimmelzwaan nrimmelzwaan May 02, 2016
Dit is de tweede keer dat ik deze boek lees ik hou egt van deze boek
0key_Marit 0key_Marit Feb 18
Kijk Hugo... Zo moet je iemand uitschelden. Hoerige heks klinkt net als een kind van 7 die het woord hoer opstaat heeft gehoord... En het woord heks erachter plakt. Kusjes HAHAH