Condamnați

Condamnați

186K Reads 9K Votes 66 Part Story
BeAlwaysYoung By MadeleineMagnuson Completed

Când sângele urlă după răzbunare, trebuie să îi dai ceea ce îți cere. Crescută într-o familie plină de secrete și pericol, înconjurată de iubire și atenție, Maria Wilde întâlnește greutatea vieții atunci când e răpită de cel care i-a distrus și îi va distruge tot ceea ce însemna pentru ea fericire. Ajunsă întâmplător într-un loc străin și salvată de cel pe care îl numește înger, Maria cade apoi pradă fraților Lachowski. Binele nu durează niciodată mult, și când toți cei dragi ei dispar, devine femeia neînfricată și temută de toți. Cu trecerea timpului trăiește încă înecată de secrete și își crește fetița alături de prietenul ei cel mai bun, Jace. Ajunsă în Londra pentru a-și începe răzbunarea, cu numele de cel mai puternic și bogat gangster, Maria își deschide porțile sufletului în fața unei persoane care îi va schimba percepțiile asupra vieții și iubirii. Harry Styles e înnebunit după Maria. Maria vrea să-l țină departe pe Harry. 
Însă ce se întâmplă când trecutul se întoarce?

UNA DIN CARTILE MELE FAVORITE OH DIAMNE AM TERMINAT O IN 2 ZILE
The-Devil-- The-Devil-- 2 days ago
Asta putea fi o descriere . Dar ma gandesc ca e un prolog . :) bravo ! Tineo tot asa si nu te scuza pentru greseli , e normal sa mai apesi pe langa o tasta sau sa nu pui diacriticile m Nu te omoara nimeni :)
Corectezi greselile gramaticale sau corectezi si modifici cartea?  ( schimbi actiunea povesti sau ceva de genul?  😊 ) 😇😇
1IULY1 1IULY1 Sep 06
Chear ma gandeam cine tia furat coperta si ideile pana am vazut cum se numea inainte cartea 😂😂😂
VREAU SA O READUCI LA VOAYA IM DIANEROHSKAOSINSLAISOSI S SI SA O CONTINU PTCAMRK E CADTAA MA FABLRITA UNA DI RE ELE