We Got Married?!

We Got Married?!

91.1K Reads 7.1K Votes 46 Part Story
Yin By KayraSakura_ Completed

"Dah jadi isteri orang dah anak omma ni" kata Puan So Eun sambil merangkul tubuh anak perempuannya. "Omma tahu kan kenapa Jira buat semua ni?". Puan So Eun meleraikan pelukan. Bahu Jira diusap lembut. "Ya, omma tahu, sayang. Walaupun Jira dah jadi wife orang, kalau ada apa-apa masalah, terus jumpa omma. Arasseo?" Jira angguk sebelum meraih kembali tubuh omma dia. 

"Chanyeol-sshi"

"Ya omma?"

"Please take a very good care of my daughter"

"I will"

Selepas puas berborak dengan anak dan menantunya, Puan So Eun meninggalkan mereka berdua dan menghampiri suaminya. Chanyeol memeluk bahu Jira. 

"Hey budak. Omma aku panggil kau" bisik Chanyeol perlahan. Meremang bulu roma Jira dengar intonasi suara Chanyeol. Dagunya direhatkan diatas bahu si isteri yang dikahwininya beberapa minit yang lalu. 

"Aku dah besar lah! Stop calling me 'budak'!" 

Kepala Chanyeol ditolak sekuat hati. Gaun oengantin yang agak labuh, diangkat sedikit sebelum beredar, meninggalkan Chanyeol keseorangan. 

"Omma pangg...

MichaZara MichaZara Sep 14
sweet nye...😍😍😍😍sye imagine mke jira mcm eunji(apink)😉😉😉
flynn_four flynn_four Nov 02, 2015
Eheh. Pernah baca ff yg macam ni. Plus, hero dia chanyeol xD
baby_hxnnie95 baby_hxnnie95 May 22, 2015
eh. cerita nie mcm sambungan cerita " Stay With Girls " je. sebab nama diorang sama. tapi best..
KayraSakura_ KayraSakura_ May 03, 2015
@ParkChapang_ hahahah. thanks for support ! part 2 maybe esok^^