Undercover Romance [#2 in The Agents Series ]

Undercover Romance [#2 in The Agents Series ]

91.2K Reads 4.3K Votes 80 Part Story
Evi By Eviken Completed

hoogste ranking: 
#3  op 11/08/2015
#2 op 27/09/2015
#1 op 29/09/2015
#1 op 13/02/2016

Boek 1: Agent 033 en 059, beter gezegd Brooke en Justin, worden uitgekozen voor een speciale missie. Ze moeten een criminele organisatie proberen oprollen. 
Lees hier hoe ze infiltreren in de buurt en proberen hun missie te voltooien. Wat gebeurt er als er gevoelens in het spel komen? Komt de missie in gevaar?

Boek 2: Brooke en Justin proberen een leven op te bouwen in Engeland. Nu Taylor in de gevangenis zit hebben ze geen last meer van hem. Alleen denkt Taylor daar anders over. Hij is van plan om zijn bedreigingen ook echt uit te voeren. Overleeft iedereen het? Hoe gaan Brooke en Justin om met de opkomende dreiging?

Boek 3: Taylor is dood. Niemand die Brooke en Justin's leven nog tot een hel kan maken. Denken ze ... De twee trouwen en bereiden zich voor op de komst van hun baby als iemand opduikt die meegeholpen had met Brooke's ontvoering. Brooke en de baby worden opnieuw bedreigd. Justin is vastbesloten om dit te stoppen voor de baby komt.

Deel 1 van deze serie is ' Undercover Academy '.
Kan afzonderlijk gelezen worden.

Bountylover Bountylover Sep 28, 2016
Mag ik een tip geven? Ik zou geen spaties tussen je aanhalingstekens en je zinnen doen, het ziet er dan een beetje onduidelijk uit welk zinnetje er dan gezegd wordt, verder is het echt een leuk verhaal!❤