My Psycho Brother (H.S. FF.)

My Psycho Brother (H.S. FF.)

59.5K Reads 4.9K Votes 31 Part Story
Ď ❥ By Dee1ME Updated 11 hours ago

"Iubeam ceea ce erai.Iubeam ca erai fratele cel grijuliu,care mereu era atent si iubitor cu mine.Dar acum,te urasc.Urasc ceea ce ai devenit!"-Cassandra

In urma crimei teribile,in care mama lui Harry si a Cassandrei,a fost ucisa,totul a devenit un cosmar.Harry era adanc strapuns de rana sufleteasca ce ii macina sufletul,stiind ca el tocmai a pierdut cea mai importanat fiinta de pe Pamant.

Dar ... Ranile devin si mai adanci,atunci cand este acuzat pe nedrept,de uciderea mamei sale.Oamenii il credeau un criminal.

In prezent,Harry inca este marcat de urmele pierderii ingrozitoare,si nu mai este la fel.Baiatul cu bucle satene,si doua smaralde verzi,ce te fixau,mereu plini de viata,a fost inlocuit de partea intunecata a acestuia.Partea despre care numai Cassandra stia ...

Tatal lor nu avea nicio idee ca,biata lui fiica,este torturata zilnic,de catre fratele ei,odata iubitor si linistit.

Cassandra era doar un simplu obiect de care se folosea,pentru el.Fiinta ce ii fusese alaturi,inca de la nastere,era acum gunoiul personal al lui Harry.

"Nu sunt un psihopat.Sunt ceea ce inima mea nu a lasat niciodata sa se vada.Acea latura "pura",pe care o vedeati cu totii,s-a dus,odata cu mama."-Harry

Ce se va intampla cu Cassandra?

Va rezista ea oare,lui Harry,si torturilor carora va fii supusa,odata ce acesta afla ca tatal lor a primit un job,departe de orasul lor natal?

Va ceda oare,sau va incerca sa reziste cu fiecare zi mai mult,fara protectia tatalui ei,prin preajma?

Ramane de vazut."Ti-e frica?"

!!Atentie,cartea poate contine scene sexuale,brutalitate,si,ideei ce au un impact psihic puternic.Daca nu te simti confortabil,nu citi!!

Geniala coperta facuta de: @-hadid ❤

~AllRightsReserved2015~
©Dee1ME

Doamne cat de buna poate sa fie poezia asta moor😍😍😍
Da..chiar ești nebună...dar numai introducerea și te acaparează...😍😍😍
Asta... A FOST CEL MAI SMECHER PROLOG EVER. SA-MI BAG PULA 😂😂
DOAMNE! DECI...INCEPUTUL E GENIAL. SI POEZIA 😱 N-AM CUVINTE ❤
Dee1ME Dee1ME Apr 26, 2015
@Multifunctionala Aww,iti multumesc mult pui ♡
               Capitolul 1 va face introducerea in actiune,dar da,va fii si palpitant.Sper sa iti placa ♡♡
Multifunctionala Multifunctionala Apr 26, 2015
Inca o idee geniala de a ta <3 OMG Te iubesc asa mult, nici nu-ti inchipui. Presupun ca primul capitol va fi foarte palpitant :>. Am vazut ca ai si multe personaje si ma face si mai curioasa.