Peche : Love Is Forever {valmis}

Peche : Love Is Forever {valmis}

26.2K Reads 1.5K Votes 19 Part Story
xodreamgirl By xodreamgirl Completed

"En voinut uskoa sen olevan totta. Kaikki mihin uskoin hänessä, olikin valetta. Vaikka hän väittikin toisin. Hän ei ollut se tuntemani poika, jonka olin tavannut aikaisemmin. Hän oli hirviö. Mutta en voinut vihata häntä. Jokin vaisto minussa käski juosta pakoon, pysyä poissa ja jatkaa normaalia elämää. Mutta toinen vaisto käski kuunnella sisimpääni, seikkailla ja tuo samainen osa keksi monia syitä miksi tuo hirviö kiehtoi minua. En voinut olla varma, uskoinko häneen vai en, mutta tiesin ainakin yhden asian. Hän oli hirviö, mutta en vain voinut pitää häntä semmoisena."

Carolina Weatherly on aivan tavallinen nuori San Franciscosta, jolla on hyvät arvosanat koulussa, sekä luotettava ystäväpiiri. Hänen vanhempansa luottavan häneen, sekä tytöllä on mitä ihanin tulevaisuus tiedossa. Harrastuskin löytyy, missä tyttö on ryhmänsä parhaimmistoa. Mikä kuitenkin saa tytön vanhemmat vartioimaan entistä tiukemmin tytärtään? Entä miksi arvosanat koulussa laskevat nopeasti ja tunnilla tulee puhuttua enemmän kuin pitäisi? Kaikkeen on loistavat selitykset, jos vain haluaa kuulla. Totuus kuitenkin on kaikkea muuta, kuin kerrotaan. Se voi pahimmillaan olla kuolettava. 

Kirjoitin tämän tarinan joskus 2011-12 ja julkaisin sitä eräällä sivustolla, mutta päätin samantien laittaa sen tännekin.Kirjoitusvirheitä tästä syystä on enkä ole erikseen korjaillut niitä, joten huomaa selkeästi nuoren kirjoittaneen tämän joissain kohdissa. 

//Tarina ei sovellu pienimmille, sanoisin sillai 13+ voisi olla hyvä ikäraja. En vastaa mitä tarinoiden sisällä tulee olemaan, joten luette omalla vastuulla. 

Saavutukset: #3 (13/2/2016) 
#4 (2/9/2016)
#8 (21/1/2017)

 • boy
 • fantasia
 • fantasy
 • finnish
 • forever
 • girl
 • love
 • rakkaus
 • romance
 • suomi
 • synnit
breakingwrite breakingwrite Jul 16, 2016
Kaikessa salaperäsyydessää tää hahmo on yks mun lemppareista tähän asti. Heh, hyvä sanoo näin alussa 😏
Onko normaalii, et räkätän tääl ku mikäki harakka😂😂
mylovejinprincess mylovejinprincess Aug 17, 2016
Mä sanon aina vaa ton jälkeen "sori luulin tota pärstää hevoseksi"
VeeaTheJebba VeeaTheJebba Dec 04, 2016
ja tuohonki voisi vastata takaisin -surullista nähdä aasi ilman turpaa.-
xkalaxyx xkalaxyx May 25, 2016
Hehe... eipäs muuten ookkaan noin. Vaan suomalaisille opetetaan et vieraille ei puhuta, tai et vieraille ei naureta. Amerikassa on toinen käyttäytymisetiketti joka on paljon sosiaalisempi kuin Suomessa. (En haluu niuhottaa, yleispätevä huomio vaan)
2022_and_2009 2022_and_2009 Apr 14, 2016
Tää on aika ärsyttävä mut sanon vaan et no ainakin mä rakastan hevosia, ja pidän puolen tunnin selostuksen siitä kuinka hevonen ei oo ainoa turvan omistava eläin xD