[ C ] Jiran Aku Got7

[ C ] Jiran Aku Got7

83.8K Reads 6.9K Votes 68 Part Story
forevergotseven By jacksoneira Completed

Status 彡→ C O M P L E T E D + slow edit

﹏

Kisah Heo Youngji dan GOT7 yang ditakdirkan tinggal bersebelahan.

Lebih seronok lagi apabila Youngji dipaksa oleh ommanya untuk menjadi orang gaji separuh masa di rumah GOT7 tetapi ianya menjadi mimpi ngeri Youngji kerana bias nya Jackson selalu mencari peluang untuk bergaduh dengannya.

Apa yang akan terjadi kepada Youngji , Jackson dan ahli GOT7 yang lain ?

p.s :; WARNING ; cerita ini dikarang ketika saya berumur 15 tahun dan masih merangkak-rangkak dalam dunia penulis, cerita ini penuh dengan bahasa singkatan dan bahasa pasar yang sangat teruk berbanding dengan cerita saya yang lain :") cara penulisan juga macam mintak penampar jadi jangan baca kalau tak nak kena heart attack sebab saya tak mampu nak tanggung kos pembiayaan pulak

Jacksoneira | 2015

Started ▷ 2 september 2015
End ▷ 14 February 2017

Highest racking #26 in fanfiction

  • bambam
  • fightcouple
  • got7
  • hara
  • hyeri
  • jackji
  • jackson
  • jb
  • jikyo
  • jinyoung
  • lovestory
  • mark
  • najian
  • yera
  • youngjae
  • youngji
  • youngmi
  • yugyeom
Gila gila mcm org gila 😂😂well bias rara kan 😂memang xsah kalau xsakai mcm rara 😂😂
Kami dapati novel anda begitu menarik, jika anda ingin mengetahui sejauh mana kehebatan novel anda, ikuti lahh challenge kami
Ren_Yun18 Ren_Yun18 Mar 13, 2016
Terbaik arhhh 👍 diam-2 dia laa king of troll people rupanya