[ C ] Jiran Aku Got7

[ C ] Jiran Aku Got7

78.9K Reads 6.7K Votes 68 Part Story
# you are By jacksoneira Completed

Status 彡→ C O M P L E T E D + slow edit

﹏

Kisah Heo Youngji dan GOT7 yang ditakdirkan tinggal bersebelahan.

Lebih seronok lagi apabila Youngji dipaksa oleh ommanya untuk menjadi orang gaji separuh masa di rumah GOT7 tetapi ianya menjadi mimpi ngeri Youngji kerana bias nya Jackson selalu mencari peluang untuk bergaduh dengannya.

Apa yang akan terjadi kepada Youngji , Jackson dan ahli GOT7 yang lain ?

p.s :; sesungguhnya cerita ini pada mulanya memang diilhamkan daripada drama exo next door jadi tak usah lah ditegur ayee tiru cerita yitu kerana yang sama pada permulaan sahaja lepastu semua dah 360 darjah berbeza

Jacksoneira | 2015

Started ▷ 2 september 2015
End ▷ 14 February 2017

Highest racking #26 in fanfiction

  • bambam
  • fightcouple
  • got7
  • hara
  • hyeri
  • jackji
  • jackson
  • jb
  • jikyo
  • jinyoung
  • lovestory
  • mark
  • najian
  • yera
  • youngjae
  • youngji
  • youngmi
  • yugyeom
Gila gila mcm org gila 😂😂well bias rara kan 😂memang xsah kalau xsakai mcm rara 😂😂
Ren_Yun18 Ren_Yun18 Mar 13, 2016
Terbaik arhhh 👍 diam-2 dia laa king of troll people rupanya