Mamat Byuntae Tu Suami Aku  !!??

Mamat Byuntae Tu Suami Aku !!??

123K Reads 6.5K Votes 29 Part Story
Hani Lee By Hani12107 Completed

Hero:  Byun baekhyun yg comey2 tuhh!!  Haha 
Heroin: Shin Hyerin ( Aneez kirana , siapa xknl bro? Haha )

Sinopsis:  

Baekhyun Ialah jiran kepada hyerin.Diorang pun sekolah kat tmpt yg sama.Hyerin suka kat Baekhyun sejak baekhyun pindah kat sebelah rumah dia tu.Omma hyerin selalu sangat suruh lepak rumah baekhyun lama2.Kawan2 hyerin , Ed, Jes,  Wafaa,Anis.. Semua tahu yg hyerin suka baekhyun. Last2.. Kah3 Nak tahu baca lah bro  .. 


P/s: Ff ni byuntae sikit yep. And aku nak dera skit hyerin tuh..  Muahahahaha // evil laugh //

Oups..byuntae??? Sikit je kan...hahah...urm...bila boring jemput2 lah baca cerita sy ye? Dont forget to vote.😂
AmirahMir AmirahMir Sep 10
excuse me author-nim tp kan lagi better kalau author label part mane yg ade byuntae hehehe...XD
Hani12107 Hani12107 Apr 22, 2015
lol..  Galaxy lahh..  Kau mati kat ff sendiri.. Hahahaah haaha @JeslenaEzlin
JeslenaEzlin JeslenaEzlin Apr 22, 2015
...kau nak bunuh aku ke galaxy?aq rase aq yg mati skg ni.hahahaha.wkwkwkw
galaashi galaashi Apr 20, 2015
wuishhh lebih mengancam ff ni dri ap yg ak bygkn xD dera?!?! OmG!