MISCHIEVOUS LOVE [COMPLETED]

MISCHIEVOUS LOVE [COMPLETED]

81K Reads 6.9K Votes 18 Part Story
Isabellé By zack_kai Completed

Satu kelas dengan EXO? Woah! Itu adalah perkara yang sangat diinginkan oleh semua pelajar perempuan Sekolah Tinggi Swasta SM. 

SPECIAL A! Kelas yang hanya diduduki oleh lapan pelajar lelaki kacak paling popular disekolah. Agak sukar untuk masuk ke kelas tersebut kerana terdapat syarat kelayakan yang tinggi. 

Tetapi bagaimana pula Jaehee, pelajar baharu disekolah itu dengan mudahnya dapat masuk ke kelas tersebut? Ini sungguh tidak adil!

Pada hari pertama Jaehee bersekolah disitu, dia telah disalah ertikan sebagai pelajar lelaki kerana penampilan dan pemakaiannya.

EXO memberikan respons yang hambar terhadap dirinya apabila dia ditakdirkan satu kelas bersama dengan mereka. Terutama Baekhyun dan Sehun yang memang dari awal telah menunjukkan tanda tidak suka mereka!

Dedicated to : @Hunnie_Yehet

19 APRIL 2015-23 APRIL 2015
[COMPLETED]

Credits to @OnMyDreamU_U for this lovely cover

*ALL RIGHTS RESERVED*

janganmarahhaa janganmarahhaa Oct 19, 2015
Macam cerita he is beutifull yang park shin hye tu hahaha habis la dia
janganmarahhaa janganmarahhaa Oct 19, 2015
Xpe saya budak baru belajar klau salah tolong ajakan hahah(main2 je)huhu
ryaeeee ryaeeee Oct 11, 2015
Wow,baru baca Bab 2 dah best!!Tak sabar nak baca next part!nice job,author!
-abangtan -abangtan Sep 09, 2015
Patutlah pelik, kenapa heroin lelaki ff gay ke apa hahahahaha mian salah faham xD
JiMyounggie JiMyounggie Aug 16, 2015
kalau ikut pengalaman sy.... penyakit tu x bawak mati kalau dibedah awal.
OnMyDreamU_U OnMyDreamU_U Jul 28, 2015
idk why but suddenly... i feel so attached with this story. walaupun saya baru baca bab 1 ni hah xD