Masca regelui nebun

Masca regelui nebun

30.4K Reads 784 Votes 3 Part Story
RosaWolf By RosaWolf Updated 19 hours ago

Regele Samir este pe moarte, iar fiul Nesiriei, a doua concubină a regelui, este chemat să urce pe tron. La miezul nopții, o sută de soldați au părăsit palatul având asupra lor decretul care-l chema pe primul prinț în cetate. 

Nimeni nu știe de ce, dar după naștere, Nesiria și fiul său, însoțiţi de garda personală au părăsit palatul în grabă, iar timp de douăzeci și șapte de ani, nimeni nu a mai auzit ceva despre aceștia. Până acum. 

Datorită faptului că fiul Nesiriei este primul copil al regelui, conform obiceiurilor acesta va fi următorul conducător al regatului. 
Au existat o groază de speculații cu privire la plecarea concubinei de la palat. Unii spuneau că acesteia i-ar fi fost frică de regină și celelalte concubine, deoarece Nesiria era preferata lui Samir, alții puțin mai curajoși afirmau că prințul s-ar fi născut cu malformații, iar asta iar fi cauzat rușine frumoasei femei. Nimeni nu cunoaște cauza, în afară de rege și Nesiria. Poate doar servitoarele care au asistat la naștere, dar din noaptea aceea nu au mai fost văzute 
© All rights reserved : RosaWolf

77Mircea 77Mircea 7 days ago
Daaaa mi-ai captat atenția, un început care mi-a stârnit interesul pentru poveste.
Andra_Dejardins Andra_Dejardins 6 days ago
Nu trebuia să pui virgulă înaintea conjuncției „să”:
DARKGHOUL14 DARKGHOUL14 4 days ago
Mă simt ca într-un serial când îți citesc cartea!😂Next cat mai curând!
Andra_Dejardins Andra_Dejardins 6 days ago
Nu îmi prea place faptul că ai folosit cuvântul „sexual” într-o carte istorică, iar evenimentele să fie petrecute în secolele trecute. Puteai să înlocuiești cu altceva, cu o sintagmă care se folosea pe-atunci, înlocuind cuvântul „sexual” :))
VincenzaVhyx VincenzaVhyx 6 days ago
Îmi place numele. Mă trimite cu gândul la Naruto. Adică nu în sensul că l-ai luat de acolo. E un nume cu rezonanță.
annelish annelish 5 days ago
Cât de promițător suna, pana acum m-ai captivat complet. Aștept următorul capitol 😎
               Bafta la scris 💋