Ştiu ce ai făcut vara trecută

Ştiu ce ai făcut vara trecută

63K Reads 5.3K Votes 18 Part Story
@ By Sense_less Updated Feb 25

„SĂ NU AI NICIODATĂ ÎNCREDERE ÎN TEQUILA."
  Bileţelul de pe dulapul ei îi aminteşte în fiecare zi, când deschide ochii, de greşeala oribilă pe care a făcut-o cu un an în urmă. 
  
  Francesca a fost plecată vara trecută două săptămâni în Franţa la verişoara ei preferată, care în locul unei seri plictisitoare acasă, a obligat-o mai mult sau mai puţin să meargă cu ea la o petrecere. Totul a fost magnific, de la rochia pe care în oraşul ei n-ar îndrăzni s-o poarte nici moartă, până la tocurile de 12 centimetri care aproape au făcut-o să îşi sucească gâtul. Partea cea mai rea este însă că după miezul nopţii Fran nu-şi mai aminteşte mare lucru din ce a făcut. Să fi fumat iarbă? Să fi vomitat în piscină? Cine ştie? Avea doar 16 ani şi era toantă! 
  
  Temerile ei prind contur când trecutul se întoarce s-o muşte de fund ca un memento că nimic din ce faci nu rămâne fără repercusiuni. Ei bine, asta s-ar putea să fie mai amuzant decât se aşteaptă ea aşa că ce are de pierdut? Să intre în horă şi să afle adevărul. 
  
  
  Un fel de Cenuşăreasă sub o altă înfăţişare.

Când m.am uitat la trailerul acesta mi sa făcut pielea de găina
Mie nu imi merge trailer-ul. Cel mai probabil e de la telefonul meu. Prima data a mers pana la jumatate, iar apoi nu a mai mers deloc. Ai putea sa imi dai link-ul, te rog?
Sa o muste de nas!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
BiianccaE BiianccaE Nov 26, 2016
Asta cu mușcatul de nas... ce pot zice, Cătălina, ești tu?
Kill-Em Kill-Em Feb 20
Daca vrei o nouă coperta sau un trailer poti apela la cartile mele de trailere sau coperti :*
ClioVelerska ClioVelerska Aug 31, 2016
Presimt o poveste geniala. Ma simt, deja, in personaj. :)) Cam asa fac si eu când sunt beata :))) Succes in continuare!