My Master-YAOI[+18]

My Master-YAOI[+18]

71.7K Reads 4.4K Votes 27 Part Story
Madz By MadelenBlack Completed

Cartea este mai veche şi sunt multe lucruri pe care aş vrea să le schimb; din păcate nu am timpul necesar momentan. 
  
  ATENȚIE, CARTEA PREZINTĂ CONȚINUT INADECVAT ANUMITOR CATEGORII DE VÂRSTĂ. E RECOMANDATÃ PERSOANELOR DE PESTE 18. PE BUNE, CONȚINE MULT HARDCORE. E SINGURA CARTE LA CARE AM SCRIS ȘI VOI SCRIE ATÂT DE EXPLICIT. DECI DACÃ AVEȚI VREO PROBLEMÃ, SÃ NU MI-O ARUNCAȚI ÎN FAȚĂ DUPĂ.
  
  
  Robert Ryder e un bărbat şarmant şi puternic de 23 de ani, C.E.O al Ryder's Enterprises şi unul dintre cei mai influenţi oameni din întreg statul Florida. Fiind martorul unor scene greu de imaginat pentru un copil de doar câţiva ani, durerea şi singurătatea prin care trecuse îl transformase într-un bărbat rece şi nemilos care găsea o distracţie în oricine i se ivea în cale. Asta până într-o seară când printr-o întâmplare neobişnuită destinul i l-a scos în cale pe Elliot, un băiat ce avea să-i întoarcă lumea cu susul în jos şi să spargă zidurile din jurul său. Însă e oare dragostea pentru Elliot mai presus de răzbunarea pe care tinde să o ducă la sfârşit? Şi ce va face atunci când va descoperi că va fi nevoit să rănească singurele persoane pentru care ar fi fost în stare să-şi de-a şi viaţa?
  
  Elliot Lance e un băiat orfan de 17 ani care a fost nevoit de circumstanţe să prădeze anumite persoane pentru a le asigura o viaţă mai bună celor mai importante patru persoane din viaţa sa. Totul se schimbă când ajunge faţă în faţă cu întunecatul dar curtenitorul Robert Ryder care deşi îl face pe Elliot să simtă repulsie faţă de el, cu timpul acesta reuşeşte să planteze în sufletul brunetului sentimente care îi vor aduce lui Elliot atât Raiul cât şi Iadul în viaţa sa. Posesivitatea blondului şi încăpăţânarea brunetului îi vor aduce pe amândoi în pragul disperării iar intrarea în scenă a anumitor personaje le vor pune constant la încercare iubirea faţă de ce

AntoniaIacob AntoniaIacob Feb 11, 2016
1.de ce sa isi mai puna prezerbativ? Si 2. Ce dracu tocmai am citit?😂😂
- - Jun 29, 2016
Baga.mi.as pula in viata mea! 0_0 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Neko_chan6 Neko_chan6 Oct 07, 2016
Cate stiu eu la varsta mea...nimic nu ma traumatizeaza....😂😂😂
19962210B 19962210B Nov 14, 2015
Dacă avea cătușe la mâini,  cum a reușit să îi dea geaca jos?
Rammsss Rammsss Aug 09, 2015
Deci capitolul asta este awesome! ma omoara gandul asta :o simteam cum sunt de față
Yukkiy Yukkiy May 19, 2015
Cartea ta e geniala si daca te opresti nu iti garantez ca va fi bine in viitorul apropiat, nextt! :)))