My Master [boyxboy] Variantă nouă

My Master [boyxboy] Variantă nouă

74.5K Reads 290 Votes 1 Part Story
Madz By MadelenBlack Completed

Versiune editată.

Robert Ryder e un bărbat şarmant şi puternic de 23 de ani, C.E.O al Ryder's Enterprises şi unul dintre cei mai influenţi oameni din întreg statul Florida. Fiind martorul unor scene greu de imaginat pentru un copil de doar câţiva ani, durerea şi singurătatea prin care trecuse îl transformase într-un bărbat rece şi nemilos care găsea o distracţie în oricine i se ivea în cale. Asta până într-o seară când printr-o întâmplare neobişnuită destinul i l-a scos în cale pe Elliot, un băiat ce avea să-i întoarcă lumea cu susul în jos şi să spargă zidurile din jurul său. Însă e oare dragostea pentru Elliot mai presus de răzbunarea pe care tinde să o ducă la sfârşit? Şi ce va face atunci când va descoperi că va fi nevoit să rănească singurele persoane pentru care ar fi fost în stare să-şi dea şi viaţa?
 
 Elliot Lance e un băiat orfan de 18 ani care a fost nevoit de circumstanţe să prădeze anumite persoane pentru a le asigura o viaţă mai bună celor mai importante patru persoane din viaţa sa. Totul se schimbă când ajunge faţă în faţă cu întunecatul dar curtenitorul Robert Ryder care deşi îl face pe Elliot să simtă repulsie faţă de el, cu timpul acesta reuşeşte să planteze în sufletul brunetului sentimente care îi vor aduce lui Elliot atât Raiul cât şi Iadul în viaţa sa. Posesivitatea blondului şi încăpăţânarea brunetului îi vor aduce pe amândoi în pragul disperării, iar intrarea în scenă a anumitor personaje le vor pune constant la încercare iubirea celor doi.

E super tare noua varianta asa mai vi deacasa
               Dabea astept capitolul urmator
iadul-acasa iadul-acasa Feb 09
Se pune regula dacă am 15 si în două săptămâni fac 16 .😀
KaidaNao KaidaNao Feb 09
Uah varianta asta mi se pare mult mai buna decat cealalta, se vede ca ai evoluat, ca scrii cu mai multa maturitate. Abea astept sa mai postezi capitolele editate. ^^
- - Jun 29, 2016
Baga.mi.as pula in viata mea! 0_0 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Neko_chan6 Neko_chan6 Oct 07, 2016
Cate stiu eu la varsta mea...nimic nu ma traumatizeaza....😂😂😂
ChrySuXD ChrySuXD Feb 09
Frumos, frumos 😏 îmi place! Dar nu o voi uita pe cea originală 😍