Forced

Forced

15.3K Reads 123 Votes 5 Part Story
Elliana Yasmin By ysminnaswandie Updated May 03, 2015

Ketukan dari luar membuat Nur Elyna  Syamimi terbangun dari tidurnya.Elyna berjalan dengan mata separa terbuka membuka pintu.
"Mandi and kemas.Harini Pak Man tak sihat and I will send you to your campus."
"Okay"
Elyna mencapai towel dan terus masuk ke dalam tandas.

*In the car*
"Abang,tak payah ambil Elyna balik.Elyna balik dengan Yas and Anee"
"Hmm"jawab Iqram pendek
Elyna keluar dari perut kereta BMW itu dan mengucapkan salam.Salam disambut lalu kereta Iqram berlalu pergi.

"Sape hantar?"kedengaran suara yang sangat dia kenali,Aqil.
"Bang Iqram lah.takkan tak kenal kot?"senyum terukir di bibir Elyna.
"Tak pernah nampak pulak Bang Iqram hantar selalu driver you Pak Man tu yang hantar."
"Dia sakit harini so dia MC.Jom lah masuk kelas dah lambat lah."

Jam ditangan menunjukkan pukul 4 petang batang hidung Yas dan Anee pun belom nampak.
"Assalamualaikum"-Anee & Yas
"Waalaikummussalam.Korang pergi mane?tak lunch ke tadi?"
"Kitaorang keluar jap tadi ada assignment perlu siapkan esok kena ...

No comments listed yet.