Adoptata de One Direction

Adoptata de One Direction

106K Reads 7.3K Votes 26 Part Story
L By LicuriciXx Completed

Picurii mari si grei cad furiosi din inalturi. Parca s-au rupt zagazurile cerului. Ploaia deasa nu are nicio mila fata de pamantul deja ticsit peste masura de apa. Din cerul presarat la tot pasul cu nori negri, fulgere orbitoare inca mai brazdeaza cerul. Sunt atat de aproape de sol, incat ai impresia ca cerul s-a pravalit pe pamant. Chiar daca nu este nimic mistic in aceste fulgere, nu ai cum sa nu te intrebi daca nu este mana zeilor. Dar nu orice zei, ci unii maniosi pe biata natura, biata lume.

Cum poate fi ceva atat de frumos si linistitor ca ploaia pentru mine si pentru ceilalti sa fie doar o mare durere de cap? Probabil ploaia este singurul lucru pe care il iubesc, singurul lucru care ma defineste. De fiecare data cand ploua, toate amintirile se deruleaza in mintea mea, si este intr-adevar un sentiment minunat. 

Spre deosebire de ceilalti copii care viseaza numai la telefoane, tablete si alte porcarii de genul acesta, eu visez doar la o familie care sa ma iubeasca si pe care sa ...

 • dragoste
 • fanfiction
 • fictiuneadolescenti
 • lucyhale
 • minciuna
 • onedirection
 • suspans
 • ura
justnatalia13 justnatalia13 Apr 20, 2017
Mai devreme eram ceva gen
               "Du-te dracu' Styles". (sorry de limbaj)
AkiAtan475 AkiAtan475 Aug 23, 2017
Nu puteau sa isi spuna atat de repede "te iubesc"....grabesti actiunea...
Olympusa Olympusa Feb 10, 2017
Sa nu spui niciodata asa ceva de frumosul meu! Nu te poti numi om!!
itsthedramaholic itsthedramaholic Aug 30, 2016
Heyy lume , daca aveti timp treceti va rog si la cartea mea , Utopia , de pe profilul meu , sa imi dati o parere ! Multumesc ❤️
anda2001 anda2001 Apr 15, 2016
Scrii foarte fain, dar nu poți să eviți o cacofonie cu ajutorul virgulei. Nu o lua ca pe un mesaj de ură sau ceva, ia-o ca sfat.
DarkCloudHS DarkCloudHS Jul 18, 2016
Okay asta e ceva cam mult. 
               Adica nu prea pare logic ca cineva din senin sa iti traga o palma si sa te inchida intr-o camera, doar pentru ca ai zambit. 
               Nu stiu, mie mi se pare putin fortat.
               Dar in rest e frumos ce ai scris, mai ales descrierea de la inceput, e geniala.