Fiica generalului: Începuturi furtunoase

Fiica generalului: Începuturi furtunoase

98.5K Reads 1.5K Votes 5 Part Story
A.G. Blakness By AGBlackness Completed

Anca Gabriela Wolf este mezina familiei în vârstă de doar șaptesprezece ani. Părinți și fratele acesteia lucrează în cadrul armatei și sunt mai mereu plecați. În timpul plecării lor ea participă și conduce o mafie periculoasă și puternică care aduce cu acestea probleme făcându-l ca dușman pe Alaska. Aceasta întâlnește iubirea dar aceasta vine la pachet cu un lanț de suferința va rezista la acestea? Mai ales că secretul care ia marcat viața riscă să apară la suprafață se va deschide ea în fața cuiva?

P. S. : Se află în curs de rescriere, editare, corectare și evoluție, povestea originală va rămâne intactă și firul narativ  doar mici modificări pe ici pe colo sper să vă placă cuv va arăta , XoXo AG.

tapirdea93 tapirdea93 Sep 19, 2015
Ai probleme în a te exprima și greșeli multe....! Când faci un capitol îl verifici de cel puțin 2-3 ori să vezi dacă totul e ok.
AGBlackness AGBlackness Sep 12, 2015
@XAngelblBlackX  am făcut cu propoziție  mai lungi ca la prima carte am avut plângeri ca sunt prea lungi si plictisitoare  dar le lungesc  mai încolo  :* :) ;)
2thesun 2thesun Sep 12, 2015
Îmi place capitolul.. Propozițiile sunt prea scurte, dar in rest e mișto. Pana acum mi - a placut. Îmi plac și personajele. Succes în continuare!
AGBlackness AGBlackness Sep 05, 2015
@Angeine  nu îti place nu citi,  parcă  ai avea cărți mai bune , măcar ale mele sunt originale nu contrafăcute  că ale tale
- - Sep 05, 2015
Ideea cărţii e bună dar ai multe greşeli şi nu pre şti să te exprimi prea corect. Prea multe spaţii, prea multe propoziţii. Propoziţii prea scurte. Prea proastă exprimare. Aş continua dar te-aş face de căcat şi nu am chef.
FulgAuriu FulgAuriu Aug 20, 2015
Ma si miram daca nu i snopea in bataie! si misto capitol! si misto personaje!