Întâlnire cu destinul

Întâlnire cu destinul

176K Reads 12K Votes 38 Part Story
MaJa By MajaMaxen Updated Aug 07

În timp ce ea se lupta cu viața pentru a deveni o scriitoare de succes, el încerca să scape de proprii demoni care îl măcinau din interior spre exterior.
O întâlnire neasteptată într-un lift și viața lor ia o cu totul altă turnură.
El o poate învăța să iubească, iar ea îl poate salva de traumele trecutului, care amenință să îi distrugă sănătatea mintală.
Dar ce se întâmplă atunci când secretele devin ziduri de neclintit? Și cum va putea iubirea să treacă peste minciunile și secretele țesute în jurul ei?

Fana Bollywood, Maja? Doamne, in sfarsit cunosc si eu mai multa lume cu aceleasi preferinte! Simi, acum tu :P Doar ca, eah, eu am alt actor preferat :)) 
               Ca sa revin la subiect aici... minunat trailer, felicitari! :*
Misto trailarul. Imi place sa vad o poveste despre doi dintre actorii mei preferati.
Misto trailarul. Imi place sa vad o poveste despre doi dintre actorii mei preferati.
In sfarsit o carte cu actori indieni :)) foarte bun trailer! ♥
Protag_kun Protag_kun Dec 07, 2015
Presupun ca o sa.mi placa cartea ..pt ii cunosc pe actori iar ea e preferata mea...damn...inca ,cineva care cunoste filme de la bollywood...mersi doamne ca mi.ai aratat cartea..raman datoare
Anne_Mari23 Anne_Mari23 Sep 11, 2015
Daca nu ii cunosteam pe cei doi actori nu cred ca votam pentru carte , coperta mi-a atras atentia ....ador filmul si ii ador si pe ei , mai ales filmele lor, sunt niste actori foarte buni mai ales el e hot :) ma apuc sa citesc bafta in continuare !! :*