You Are My Destiny

You Are My Destiny

39.3K Reads 3.4K Votes 16 Part Story
m a d q u e e n By sungyeol- Completed

[EDITARE]Jang Hara este o fată abia transferată într-un nou liceu. Ea este considerată Fata Ideală deoarece este frumoasă, inteligentă, puternică și deasemenea este moștenitoarea unei compani foarte mari. Cu toate acestea ea a devenit rece și arogantă pentru a-și ascunde suferința provocată de moartea fratelui ei în urmă cu cinci ani.

Park Jimin este tipul cel mai popular din liceu, practic playboy-ul liceului care seduce fetele după bunul său plac. Mereu este împreună cu gașca lui numită BTS, formată din V, Rap Monster, J-Hope, JungKook, Suga și Jin. El a suferit un transplant de inimă, iar donatorul a rămas încă necunoscut.

Cei doi par așa de diferiți și totuși au ceva în comun, un destin sau poate mai bine zis un înger care îi îndeamnă să se întâlnească, dar planurile lui sunt puțin date peste cap din cauza circumstanțelor în care cei doi s-au întâlnit.

Hara nu îl suportă pe Jimin, deoarece află cine este el de fapt și deaceea încearcă să îl ingnore cât de mult poate.

Jimin este surprins că Hara este singura fată care nu îi cade la picioare și pune un pariu cu amicii săi că într-o lună o va face sa se îndrăgostească de el, iar apoi acesta să îi frângă inima.

You are my destiny: Partea întâi
________________

cover by @YOONYMI
Primul capitol: 27 martie 2015
Ultimul capitol: 31 august 2015
#95 in Fanfiction- 07 octombrie 2016
© 2015 by sungyeol-.
All rights reserved.

 • badboy
 • baesuzy
 • bts
 • goodgirl
 • jimin
 • kimsoohyun
 • love
 • playboy
mense- mense- Apr 19
Jimin, iubi, ce faci, chiuleşti?😂
               Apropo! Deja iubesc cartea asta!😄
JiaHeng- JiaHeng- Jan 19, 2016
Ţi-am spus c-o să mă apuc într-un viitor apropiat de ea. :)) Îmi place la fel de mult ca partea a doua. Eşti genială!♥ Joah! :*
sungyeol- sungyeol- Jan 09, 2016
Ma bucur ca iti place, dar poti sa ii spui si profesoarei mele ca sunt geniala? =)))
PsychopaticQueen PsychopaticQueen Oct 10, 2015
Kimmy, am citit de abia primul capitol şi pot să spun că îţi ador, ador cartea. Ideea e nemaipomenită. Am rămas plăcut impresionată. :) Multă baftă în continuare!
- - Aug 03, 2015
woaah, sa mi-l imaginez e Soo Hyun un baiat de 18 ani e misto. sa mi-l imaginez mort chiar deloc. dar e o carte bunicica pana aici!
PLUMPJM PLUMPJM Apr 13, 2015
OMG,îmi place mult<3. Gestul pe care l-a făcut Hara a fost unul super drăguț :'). Și Jimin e în rolul masculin? Nu pot să cer nimic mai mult!:) Mult succes în continuare și să fi sigură că am să-ți citesc următoarele capitole. :*