She's Different

She's Different

40.1K Reads 1.8K Votes 9 Part Story
Suri Danisha By _suridnisha Updated Dec 15, 2016

'Park Jimin' dalam otak mesti dah keluar perkataan ' playboy  , tak berhati perut , pencuri dara ' dan macam² lagi. 

Dia jadi seperti ni sebab perkara yang terjadi dulu pada dia.Sekarang dia nak puaskan hati dia dengan membalas dendam pada perempuan² yang tak bersalah.Pada suatu hari, ada pelajar perempuan baru daftar ke sekolah.

Apa nasib pelajar baru tu nanti?

  • bangtan
  • best
  • bts
  • chanyeol
  • exo
  • hardcore
  • jhope
  • jimin
  • jongin
  • kai
  • kyungsoo
  • malay
  • malayfanfics
  • parkjimin
  • rapmonster
  • seokjin
  • seventeen
  • suga
  • taehyung
  • taetae
Nurnana__ Nurnana__ Mar 27
Alaaa susah nak cari laki cem ni. Nak jugaaa yg mcm ni. Boleh tan aku memerap dalam library ahahaha
Nurnana__ Nurnana__ Mar 27
Eh tak gunaanyaaa nak nangis je rasa. Kenapa jimin perangai macam syitobirojim ni😂
_suridnisha _suridnisha Mar 30, 2015
@Kicikk_Here hehe thanks. Nanti saya sambung mlm ni :) thanks sbb sudi baca cerita yg x berapa nk best ni :)
_suridnisha _suridnisha Mar 30, 2015
@Syahidah_kpopper ok insyaAllah saya akan sambung mlm ni hehe thnks sbb bca
_suridnisha _suridnisha Mar 30, 2015
@Exobtswifeu haha.hi newbie.thanks sebab baca cerita yang tak best ni . Mungkin saya akan update malam ni..tunggu ye hehe
Exobtswifeu Exobtswifeu Mar 30, 2015
hye sye newbie kat sini.ni story first saya baca.bestnye cerite awak.Saya suka awak buatkan jimin jadi jahat xD harap cepat update