NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Clichè

Clichè

168K Reads 12.8K Votes 38 Part Story
Clarissa By Clarissa Completed

*În curs de editare. Capitole editate: 15/36*
***
Aceasta nu este o poveste de dragoste cât o poveste despre dragoste.

Sin Corton şi Victoria Hathaway credeau că nu au nimic altceva în comun decât strada pe care locuiesc.
Totul se schimbă când, după o petrecere, Tori se trezeşte în patul vecinului ei ce îi propune să simuleze o relație.
***
''-Timpul întrebărilor - am spus smulgând nişte fire de iarbă. Acesta ridică privirea înspre mine încuviintând şi făcându-mă să înțeleg că puteam să continui jocul. Înainte să rostesc cuvintele am respirat adânc:
-Cum o cheamă?
Dacă nu aş fi petrecut atât de mult timp cu el în ultima perioadă aş fi spus că acele cuvinte nu avuseseră niciun efect asupra sa, dar îl cunosteam: faptul că îşi încordase maxilarul îmi conferma toate dubiile pe care le avusesem în legătură cu comportamentul şi cuvintele sale.
-Pass - răspunse el ridicându-se şi îndepărtāndu-se de mine.''


© Toate drepturile rezervate

Adryana_15 Adryana_15 May 21, 2015
Cartea ta m-a captivat din primul capitol ceea ce nu mi se intampla foarte des :* e intradevar interesanta si imi place mult felul tau de a povesti, mi-a placut ca ai dat suficiente detalii despre atmosfera si ca m-ai lasat in suspans :* Felicitati!!! :*
aleioana aleioana Mar 25, 2015
eh...Sin nu o zis ca o cantat acum la dus...a zis in general...deci asta inseamna ca isi cunoaste vecina destul de bine:))
AntoanetaAntonov AntoanetaAntonov Mar 24, 2015
Aaa... ca sa nu uit. Nu exista "perioada scolastica" - e perioada scolara pentru ca scolastic e un curent filosofic din Evul Mdiu, un sistem bazat pe dogma biserici si idei abstracte, rupte de realitate.
MesmerizeBlack MesmerizeBlack Mar 23, 2015
O-M-G!!! Deci, deja iubesc ideea asta. Maiculita, fata mea, daca nu continui povestea ne certam rau. Iubesc primul capitol! <3 Oare ce o sa se intample in continuare... vreau sa aflu. Sper sa postezi curand, bafta! <3