Deal or no Deal?

Deal or no Deal?

61.5K Reads 3.1K Votes 43 Part Story
Daniek Blommesteijn By daniek17 Updated Apr 30

Fenna van der Linden is een doodgewoon meisje van zeventien jaar met een doodgewoon leven. Ze gaat elke dag braaf naar school en doet haar best om zich staande te houden in de dagelijkse routine. 
Jack Waters, de jongen die je leven met een klap tot een hel kan maken en die honderden meisjes aan zijn voeten heeft liggen, koestert een enorme afgunst jegens haar en ze heeft geen idee waarom. Ze slikt zijn treiterijen en hij maakt haar het leven op alle mogelijke manieren zuur.
Maar nu heeft Fenna er genoeg van. Als ze op een dag tegen hem uitbarst stelt Jack een veelbelovende deal voor die Fenna voor eens en altijd van die treiterijen af kan helpen. Zodat ze nooit achterom hoeft te kijken of een van de jongens het op haar gemunt heeft en ze zich weer kan bezighouden met normale dingen waar een tiener haar aandacht op richt. 
 Gaat ze hierop in, en wat is de prijs die ze moet betalen?

 • deal
 • fenna
 • jack
 • jongen
 • liefde
 • meisje
Aichakeeeh Aichakeeeh Jul 11, 2017
Dit stuk van het hoofdstuk doet me denken aan een dialoog die ik heb gespeeld tijdens dramales. Ik heb precies die zin toen moeten zeggen: "maar jij (hier is het zij maar ik sprak tegen haar) kan het hebben" ik vind dit wel grappig en ik vind het boek nu al leuk😁
Diethe2002 Diethe2002 Apr 05, 2017
Ik wou dit boek graag nog eens herlezen, maar dit hoofdstuk is weg, zijn er nog mensen die dit deel niet meer kunnen zien?
Senna_NK Senna_NK Jun 04, 2017
Ik heb het opgezocht en het betekent; "Wankel". Voor als mensen het net als mij eerst niet wisten😂😂😂😂😇😉
FxkeJimin FxkeJimin Sep 22, 2016
Nu moet ik denken aan: Conor & Jack Maynard en Tyler Oakley :)
Kipmeneer Kipmeneer Nov 29, 2016
Het is eerlijk gezegd echt sneu dat we op Wattpad zulke dingetjes moeten zeggen. Ik bedoel, het nut van Wattpad is toch om creatief te zijn en niet je diploma knippen en plakken op de computer te halen?
jerushao jerushao Nov 24, 2016
Ik ben eigenlijk best heel blij dat ik dit verhaal heb gevonden want dat stukje over haar vader is zó ontzettend realistisch. Ik ben zo benieuwd naar de rest!