Deal or no Deal?

Deal or no Deal?

48.6K Reads 2.7K Votes 40 Part Story
Daniek Blommesteijn By daniek17 Updated Dec 26, 2016

Fenna van der Linden is een doodgewoon meisje van zestien jaar met een doodgewoon leven. Ze gaat elke dag braaf naar school en doet haar best om zich staande te houden in de dagelijkse routine.  
Jack Waters, de jongen die je leven  met een klap tot een hel kan maken en die honderden meisjes aan zijn voeten heeft liggen, koestert een enorme afgunst jegens  haar en ze heeft geen idee waarom. Ze slikt zijn treiterijen en hij maakt haar het leven op alle mogelijke manieren zuur.
Maar nu heeft Fenna er genoeg van. Als ze op een dag tegen hem uitbarst stelt Jack een veelbelovende deal voor die Fenna voor eens en altijd van die treiterijen af kan helpen. Zodat ze nooit achterom hoeft te kijken of een van de jongens  het op haar gemunt heeft en ze zich weer kan bezighouden met normale dingen waar een tiener haar aandacht op richt.  
 Gaat ze hierop in, en wat is de prijs die ze moet betalen?

WhiteWowor WhiteWowor Sep 22, 2016
Nu moet ik denken aan: Conor & Jack Maynard en Tyler Oakley :)
Kipmeneer Kipmeneer Nov 29, 2016
Het is eerlijk gezegd echt sneu dat we op Wattpad zulke dingetjes moeten zeggen. Ik bedoel, het nut van Wattpad is toch om creatief te zijn en niet je diploma knippen en plakken op de computer te halen?
jerushao jerushao Nov 24, 2016
Ik ben eigenlijk best heel blij dat ik dit verhaal heb gevonden want dat stukje over haar vader is zó ontzettend realistisch. Ik ben zo benieuwd naar de rest!
Doimie Doimie Nov 27, 2016
Al meteen na de eerste 2 alinea's wist ik dat je een topschrijfster bent!!! Wouwie, zo blij dat ik je verhaal heb gevonden!x
Cauliflowerx Cauliflowerx Mar 21, 2016
Hoe vaak moet ik wel niet zeggen dat je een geboren schrijfster bent!! ❤️❤️
Banditaaaa Banditaaaa Dec 24, 2015
Haaaaaay, dit verhaal staat al te lang in mijn bibliotheek zonder dat ik erin lees, dus zal ik er maar eens in beginnen eh ;) Ah ja en binnenkort publiceer ik het verhaal deal or no deal helemaal gekopieert van dit verhaal, nee tuurlijk kopieer ik niet xxxxx