Sânge întunecat: Metamorfozis (II)

Sânge întunecat: Metamorfozis (II)

168K Reads 13.4K Votes 44 Part Story
Elena Schulz By loksiz Completed

Dragoste/Fantezie

Al doilea volum din seria „Sânge întunecat".

Joy e din nou în Syracuse iar viaţa pare să îşi urmeze făgaşul normal. Chiar dacă tânăra trebuie să se obişnuiască cu schimbările majore ce au avut loc, Joy este mulţumită că oamenii la care ţine sunt bine iar problemele par a fi departe de se arăta din nou. Însă liniştea dinaintea furtunii este înşelătoare, iar într-o singură clipă Joy este martoră la dispariţia pe vecie a majorităţii persoanelor pe care crezuse că reuşise să le salveze. Prieteniile vechi sunt rupte cu sălbăticie, aliaţii sunt de fapt duşmani iar ajutorul vine de la cine te aştepţi mai puţin. 
Va scăpa Joy şi de data aceasta de umbrele ce doresc să o tragă după ele în întuneric? Şi mai mult de atât, la sfârşitul luptei, Hades și restul persoanelor dragi îi vor mai fi aproape la fel ca prima dată?

Toate drepturile rezervate (C) Elena Schulz
Îi mulțumesc lui @-Demons- pentru copertă. ♥


ATENȚIE: Poveștile mele au mereu persoanje foarte fucked up, cu trecuturi groznice, iar acțiunea este câteodată violentă, întrucât îmi place să descriu astfel de scene, pentru că sunt dramatice iar eu sunt o drama queen. Nu sunt tocmai +18, ci mai degrabă +14, așa că citiți pe propria răspundere dacă aveți sub această vârstă, pentru că unele detalii pot afecta emoțional și nu vreau să am pe nimeni pe conștiință. Nu e horror, nici smut și nici cu Harry Styles, just for you to know.

-ladyS -ladyS Sep 16
Desi a trecut ceva timp de cand am citit primul volum, inca raman placut surprinsa de stilul tau de a scrie cu cum se imbina totul armonios si cum actiunea si suspansul apar cand e nevoie
Ma enervezi? Upsi. Vezi ca ti-a luat foc masina. (cred ca nu sunt singura care gandeste asa, nu)
Elenush02 Elenush02 Mar 31
Mor, am citit Skype in tot timpul asta😂😂😂😂. Nu am o presimtire buna. E una pusa de Cabal sa o insoteasca pe Joy mereu?
Mistery-V Mistery-V May 13, 2016
Doamne, ai pus atatea nume aici incat m-ai pierdut, serios. Sper doar sa nu mai adaugi si mai multe, cel putin nu din primele randuri. Mai eram si derutata caci Joy in capul meu e nume de baiat si Gale nume de fata... 😂😂😂😂
AndreAndreea925 AndreAndreea925 Oct 19, 2015
Mi.ar face placere sa il cunosc mai bine.... Dar nu renunt eu la hades!!
only_an_idiot only_an_idiot Sep 14, 2015
e minunat. artă pură se numeşte ceea ce faci tu! merită 10000000000000000000000000000000000000000000000000 de voturi!  aşa că aştept next-ul cu sufletul la gură!