Sânge întunecat: Metamorfozis (II)

Sânge întunecat: Metamorfozis (II)

189K Reads 15.5K Votes 44 Part Story
Elena Schulz By loksiz Completed

Dragoste/Fantezie

Al doilea volum din seria „Sânge întunecat".

Joy Dalton e din nou în Syracuse iar viaţa pare să îşi urmeze făgaşul normal. Chiar dacă tânăra trebuie să se obişnuiască cu schimbările majore ce au avut loc, Joy este mulţumită că oamenii la care ţine sunt bine şi problemele par a fi departe de se arăta din nou. Însă liniştea de dinaintea furtunii este înşelătoare; într-o singură clipă, tânăra este martoră la dispariţia pe vecie a majorităţii persoanelor pe care crezuse că reuşise să le salveze, iar prieteniile vechi sunt rupte cu sălbăticie, aliaţii sunt de fapt duşmani şi ajutorul vine de la cine te aştepţi mai puţin. 
Va scăpa Joy şi de data aceasta de umbrele ce doresc să o tragă după ele în întuneric? Şi, mai mult decât atât, la finalul luptei, Hades și restul persoanelor dragi îi vor mai fi aproape, la fel ca prima dată?

Toate drepturile rezervate (C) Elena Schulz
Îi mulțumesc lui @-Demons- pentru copertă. ♥


ATENȚIE: Poveștile mele au mereu persoanje foarte fucked up, cu trecuturi groznice, iar acțiunea este câteodată violentă, întrucât îmi place să descriu astfel de scene, pentru că sunt dramatice iar eu sunt o drama queen. Nu sunt tocmai +18, ci mai degrabă +14, așa că citiți pe propria răspundere dacă aveți sub această vârstă, pentru că unele detalii pot afecta emoțional și nu vreau să am pe nimeni pe conștiință. Nu e horror, nici smut și nici cu Harry Styles, just for you to know.

-ladyS -ladyS Sep 16, 2017
Desi a trecut ceva timp de cand am citit primul volum, inca raman placut surprinsa de stilul tau de a scrie cu cum se imbina totul armonios si cum actiunea si suspansul apar cand e nevoie
-ladyS -ladyS Sep 16, 2017
Clar... daca Hades vede diferentele o cunoaste foarte bine pe Joy. Imi place mai mult asa decat varianta in care ar fi fost un iubit nu prea bun si nu observa
Black_angel3297 Black_angel3297 Nov 08, 2017
Ma enervezi? Upsi. Vezi ca ti-a luat foc masina. (cred ca nu sunt singura care gandeste asa, nu)
Black_angel3297 Black_angel3297 Nov 08, 2017
Numai eu plang? E a doua oara cand citesc, nu trebuia sa devin imuna la astfel de treburi?
-ladyS -ladyS Sep 16, 2017
Deja al doilea capitol si ridica multe întrebări. Imi pare rau de Joy ca nu a reusit sa aibe normalitatea pe care și-o dorea pentru mai mult timp.
Elenush02 Elenush02 Mar 31, 2017
Mor, am citit Skype in tot timpul asta😂😂😂😂. Nu am o presimtire buna. E una pusa de Cabal sa o insoteasca pe Joy mereu?