NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Love Game (BTS J-hope/Hoseok) [COMPLETED]

Love Game (BTS J-hope/Hoseok) [COMPLETED]

32.1K Reads 2.2K Votes 18 Part Story
Laicies♡ By Lailiiiiii Completed

"It's like a couple game. Gamenya macam ni, kita akan keluar date sama-sama, cute talks and messages, ermm and-" -Lee Seulmi

"Wait wait wait. Is that can be considered as a game? You might end up love me." -Jung Hoseok

"Eyy jangan nak perasanlah. What do you mean by 'me'? Aku tak percaya pada cinta tau."-Lee Seulmi

"Aku pun sama. Aku playboy, mana nak jatuh cinta dengan orang."-Jung Hoseok

"Then it would be a tight game. But, who fall in love first, LOSE."-Lee Seulmi

"Deal."-Jung Hoseok

Lee Seulmi, gadis terkenal disekolah kerana kepandaian dan kecantikannya telah mengajak Jung Hoseok atau lebih dikenali sebagai J-hope yang merupakan playboy terkenal di sekolah untuk bermain Love Game dengannya. Dia berbuat demikian atas sebab tersendiri yang melibatkan masa lalunya. J-hope juga begitu. Persoalannya, siapa yang akan jatuh cinta dahulu?

------------------------------------

Sebarang pencetakan atau copy paste sila laporkan kepada saya dengan segera

Start: 19/3/2015
End: 3/4/2015

ms820806 ms820806 Nov 14, 2016
Ouhhhh gosshhh. Jung hoseok bangatan mmang cutest boy in my world. Hahhaha minat sgt² kat Jhope. I like tarian little pony dia🐴🐴