NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
"Pensyarahku suamiku"

"Pensyarahku suamiku"

366K Reads 13.5K Votes 36 Part Story
jisan. By nrnghae Updated Dec 23, 2016

Nur aisyah umaira. nama diberi oleh keluarga kandungnya. berumur 22 tahun. hidup dengan family angkat. hidup sebatang kara kalau family angkat dia takda. semua family angkat dia sayang akan aisyah umaira kecuali bakal suami dia a.k.a ABANG ANGKAT

muhammad danish danial bin dato haji hisham. Bakal suami kepada Aisyah Umaira. Pensyarah kepada adik angkatnya juga. Selalu buli si aisyah, busuk hati tapi handsome. 89% mukanya mirip macam sehun exo. 

Nur Syafinaz. si gedik kekasih hati danish. satu family danish anti dengan minah gedik ni. dah 2 tahun couple dengan danish. 

"abah dah buat keputusan muktamad. abah nak kamu berdua akan berkahwin bulan depan. no excuses"-abah

"what? dengan dia? no abah no. finaz macamana?"-danish

"eee tak faham lah abah. kenapa lah kamu minat sangat dengan budak tu?"-abah

adakah keputusan dato haji hisham muktamad? apakah yang akan terjadi kepada hidup aisyah? apakah reaksi finaz? apakah kesudahannya? sama sama kita nantikan

storylines: nrnghae

etaniaw etaniaw Nov 11, 2016
Kak ceritanya menarik,aku pembaca baru nih :),semoga di part-part akan datang aku bisa komen terus ya. Aminnnn
                              Soal kita memiliki ketertarikan yang sama yaitu EXO :V wkwkwk
azreanna_24 azreanna_24 Sep 11, 2016
Capital letters boleh buatkan. Jangan selalu pakai small letters. OKAY?
aisyahally aisyahally Dec 02, 2015
Seronok jew baca cerita tu.. hope awk still smbung lg cerita tu..
anieshaizir anieshaizir Jun 01, 2015
hahaha knp novel ni punya Jalan cerita mcm sama je dgn jalan cerita novel isteri separuh masa