Cinta Drastik

Cinta Drastik

115K Reads 4.6K Votes 32 Part Story
Frhwhda By Rara_499 Completed

FARAH WARDA dan ADRYAN KASHFI, dua orang insan yang saling jatuh cinta pada pandangan pertama. Tetapi disebabkan Adryan yang terlalu mudah untuk jatuh cinta, dia ter'suka' rakan baik Farah sendiri. Tetapi Farah tidak terlalu menonjolkan perasaan cemburunya ketika Adryan mengambil berat tentang rakan baiknya iaitu Ieka atau nama sebenarnya AISYAH ZULAIKHA. 

AWAR pula, seorang gadis yang selalu tergila-gilakan Adryan. Tetapi disebabkan sikapnya yang terlalu bimbo, menyebabkan Adryan menyampah dengannya. Tetapi, dia tidak pernah berputus asa. Dia akan tetap mendapatkan Adryan.

Farah cuba untuk melupakan Adryan dengan rapat dengan seorang lelaki lembut. Arghh, tak kisahlah lembut ke sado ke. Asalkan lelaki itu mampu menarik Farah untuk jatuh cinta kepadanya. Ya, Hakim. FARIZ HAKIM yang mampu membuatnya jatuh cinta. Caranya mempersonakan Farah. ~Ceiwah~

Bacalah novel saya ni. Harap terhibur. *Wink*

Rara_499 Rara_499 Jun 21, 2015
@wolfivy_ x thu la.. cerita je ni, don't take it serious. hehe --". buat ni pun x pikir bnyk kli, main publish je. hehe, sorry klau x best.
bloodvamp_ bloodvamp_ Jun 21, 2015
tk rimas ke dpt kwn mcm tu -_- dh la bgi alasan tk igt la ape la sblum ni .. nasib baik ni citer je -_-
Rara_499 Rara_499 May 30, 2015
@Puteri_Tasuha haha.. btul2, teruskan baca cerita sy ehh.. ✌
Rara_499 Rara_499 May 30, 2015
@Puteri_Tasuha awk x bca sinopsis eh? kan farah n adryan ni cinta pandang prtama.. ✌
Rara_499 Rara_499 Apr 23, 2015
@bazli_77 lmbat lgi ke? x sbar nk bca ni. buat story psal bdk 4 eko 1 tauu..