Setegar Aisyah Humaira [COMPLETED]

Setegar Aisyah Humaira [COMPLETED]

304K Reads 12.6K Votes 30 Part Story
Annur Syakirah By annursyakirah97 Completed

Tengku Adam Iskandar + Siti Aisyah Humaira. Tentang kahwin paksa antara mereka. Cekalnya hati sang isteri melayani suami yang tidak ingin mengakuinya sebagai teman hidup. Si suami pula sibuk menafikan perasaannya. Nak tahu lebih lanjut? Sudi-sudilah baca.

 Cliche? Aku tahu. Cuma aku cuba perindahkan jalan cerita dan susunan ayat. Jalan ceritanya in shaa Allah lebih menarik sebab berkaitan dengan agama. Well, bukan sebab aku alim. Cuma, sedang cuba membuang lagha. Tak sudi vote dan comment? Tak apa. Baca pun aku hargai sangat-sangat. Aku harap walau tak banyak, sikit pun korang dapatlah ilmu daripada novel ni. Enjoy!

  • completed
  • islamiclove
  • marriage
  • novel
  • romance
  • romantic
  • sirahnabi
  • wattys2016
  • wedding
cluemiranti cluemiranti May 19
Salam from Indonesia. I think that I'd like this story.. Permulaan yg baik ukhti 👍🏻
NanaRosey NanaRosey Jul 03, 2016
Aiyayayaya ada typo. This is great.:) makes wanna read again. Weee
symimi symimi Dec 22, 2016
@ribenanana ai hope our ukhwah will be like this. Comel sngt.
Nurullaluna Nurullaluna May 19, 2015
keep it up ukhti. sambil berkarya boleh berdakwah, insya Allah. ♥
annursyakirah97 annursyakirah97 May 13, 2015
syukran sis for reading this novel! I feel more inspired after reading this comment! Alaaa tak seberapa je ni, semua ni ilham dari Allah. Bahasa Arab dan English tu pun saya byk tanya orang hihi. Thanks again! :D
secrethr secrethr May 10, 2015
YA ALLAH subhanallah... ana rase cerita ni sgt bagus... cerita ni serba sedikit dpt ana catch up dlm bahsa arab dan english ofc... enti mmg pandai... may ALLAH ease everything for you sis...