Eens een badboy altijd een badboy

Eens een badboy altijd een badboy

853K Reads 29.6K Votes 65 Part Story
Sandy T By Sandy0210 Completed

Tip: een typisch badboy boek met een cliché verhaallijn op het eerste gezicht, wat zich ontwikkelt tot een uniek verhaal met een verrassend eind.

De vraag: kan een badboy echte gevoelens voor een meisje krijgen? Is een badboy in staat zijn reputatie op te geven? En waarom is een badboy een badboy? Arrogantie, macht en aandacht? Of is er meer aan de hand? 

'Wat is er babe? Kan je het niet meer aan?' Haar adem stokt en ze lijkt emotioneel gezien compleet te breken. 'Je maakt me gek,' fluistert ze. Ik glimlach geamuseerd en ik leg mijn hand op haar wang. 'Je weet dat ik niet zal stoppen. Ik zal doorgaan. Altijd.'

Record: #1 in Tienerfictie (super trots dat ik dat heb mogen behalen :D)
Belangrijk om te weten: de handelingen zoals de uitspraken, de meningen en scheldwoorden zijn van de personages uit het boek en daarmee niet per se van de schrijver

Alle rechten voorbehouden. Het kopiëren van de inhoud van "Eens een badboy altijd een badboy" wordt niet gewaardeerd. Indien ik op de hoogte ben, zal ik het melden.

  • badboy
  • liefde
  • romantiek
  • spanning
Leuk verhaal 😉 kan je mijn verhaal ook eens bekijken? Het is wel nog alleen het eerste deel van mijn eerste verhaal, deel 2 enzo ben ik aan bezig :)
wb_hp_lover wb_hp_lover May 23
Iedereen gaat hier in de reacties ff cool doen en bedtijden benoemen😂 (no hate)
Mijn wiskunde leraar uit de eerste heette 'Jonker' van z'n achternaam. Ik heb nu nog nachtmerries van hem!
rsxxje rsxxje Jun 16
Ik snap de proloog niet helemaal, want er staat bij de flaptekst: kan een badboy wel gevoelens krijgen. Volgensmij is een badboy 'gewoon' een mens, en elk mens kan gevoelens krijgen. Het lijkt wel of badboys totaal iets anders zijn dan de normale mens, terwijl dat echt niet zo is.
Mijn doordeweekse slaaptijd is half 3 en in de weekenden half 4..... ik ben niet echt van het slapen
xhungryyx xhungryyx Apr 08
Ik was een keer srs 1 minuut te laat en toen moest k n briefje halen terwijl dat mens zelf altijdkapot laat aan komt strompelen met dr kopje thee terwijl alle andere klassen al in de lest zitten