For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Bad Girl volumul I

Bad Girl volumul I

88K Reads 4K Votes 36 Part Story
Vemoon By vladagroza2001 Updated Sep 19, 2016

Ea-o fată mereu schimbătoare,inocentă pe dinafara dar puternica pe dinauntru,frumoasa si pe interior si pe exterior.O prietena adevarata si o iubita devotata
El-baiatul rau.Tipul ala de bad boy inrait.Chipes si cuceritor.De cheama,te ademeneste,te prinde si la urma te...distruge.Nu se teme de nimeni şi toţi se tem de el.Ştie ce vrea şi ce poate şi crede că nimic nu-l poate schimba,dar apare "ea".
Ochii ei,buzele ei,trupul ei...Totul îl ademenea,şi nu doar pe el.Toţi băieţii o găseau frumoasă şi atrăgătoare...anume datorită faptului că era o "bad girl".El-un băiat posesiv,care o vrea doar pentru el şi o ţine aproape,dar ea e încăpăţînată şi nu se dă bătută uşor.Nu vrea să fie jucăria nimănui,căci deşi e "fata rea",ea e fată şi crede în iubire.
La finalul acestei istorii de dragoste,ajung să se iubească nebuneşte şi să fie dependenţi unul de altul...Sau poate nu?Rămîne de văzut dacă voi vrea să fie împreună.

  • adrenalina
  • dragoste
  • frica
  • motocicleta
  • orgoliu
-lauradiana- -lauradiana- Oct 13, 2017
Da chiar dacă cineva mă inervează respir rapid și vreau să-i dau jos capul
Kill-Em Kill-Em Jul 28, 2016
Heii. Dacă vrei un trailer Poti apela la cartea mea cu trailere. Iar dacă vrei o nouă coperta Poti apela la carte mea de coperti. Pupicii 😍😍
mensyx mensyx Jun 25, 2015
incerca sa nu scri asa cu semnele alea,nu prea am inteles nimic.