Îndrăgostită de un criminal

Îndrăgostită de un criminal

92.2K Reads 5K Votes 26 Part Story
~FrostBite~ By Wild_Hunter Completed

Cassandra visează cu ochii deschiși la o viață departe de familie,departe de certuri și bătăi.Imediat ce aceasta scapă de corvoada părintească,crede că lumea îi va dărui ceva uimitor,dorința de intrigă și pericol copleșind-o.Acestea vin,însă nu sub forma dorită.Cel care mai târziu Cassidy îl va știi ca pe criminalul extrem de periculos și impulsiv,Jack.Jack și trecutul lui întunecat,dau peste ea, ce îi atrage atenția într-un fel în care nimeni nu a mai făcut-o.Încăpățânată și fermecătoare,Cassandra ajunge pe mâinile lui Jack într-un fel nu prea plăcut.Amândoi obligați să se suporte încep să dezvolte sentimente necunoscute pentru celălalt.Ce se va întâmpla când Cassandra va descoperi adevărata față a lui Jack?Sau dacă cei doi se vor îndrăgosti?

AliceNegru AliceNegru Mar 20, 2016
Am mai citit cartea o dată. Te-am mai sufocat cu commuri.De data asta însă o să las un cârnaţ la final. Văd că ai mai modificat.Abia aștept să citesc.
- - May 27, 2016
Eu love-ește tu.Cartea e jenială.Eu se întoarce la citit.Bye
liky46 liky46 Jan 23, 2016
Dar nu mia placut ca ai terminat cu aceasta carte si ai trecut la volumul 2 volumul 1 este cel mai tare chiar am fost si sunt trista ca asa sa primit dar o voi citi încă o data