Kral Jungkook eli çenesinde bir süredir sehpasının üzerindeki haritaya bakıyordu. Aslında dikkatli bakıldığında gözünün tek bir yerde takılı kaldığı anlaşılıyordu. Kesinlikle haritadaki küçük ve yeşil renkle işaretlenen yere bakıyordu: Kim Ülkesine.
Haritada mora boyayacağı bu yeri, gerçekte siyaha boyamak istedi. Yüzüne belli belirsiz bir gülüş yerleşmişti. Uykularını bir süredir kaçıran yeni sebebi ortadan kaldıracaktı.
Ancak planı ters tepti; Kim Ülkesinin topraklarına düşen ilk ateş parçası yüreğinin tam ortasında alev aldı.
~~~
"Lalenin tam ortasındaki siyahlığı görüyor musun?" diyip içini daha rahat görmem için narince mor yaprağın birini geriye doğru çekmeye çalıştı.
"Gördüm, majesteleri."
"Tutkunun sıcağıyla kavrulmuş bir sevgilinin kalbine benzetilir."
Yer altının en gaddar mafyası olan Jeon Jungkook, kendisine borcu olduğu için öldürttüğü adamın oğlunu himayesine alır.
Semekook!
Uketae!
Feminen Taehyung İçerir!
Yaş farkı!
Başlangıç: 27.08.2024
Bitiş:
!ÖNEMLİ!
"Bu kitap Mafia Husband kitabının devamıdır. Mafia Husband'ı okuyup daha sonra bu fice başlamanız tavsiye edilir! Fic, ilk kitapta evli olan çiftin nasıl tanıştığını ve evlilik yoluna nasıl sürüklendiklerini anlatan bir serüven. Bu hususda ilk önce bu kitabı da okuyabilirsiniz fakat dediğim gibi önce Mafia Husband'ı okumanızı tavsiye ederim."