Double back

Double back

121K Reads 7.9K Votes 68 Part Story
Anne Rose Smith By Andrea_Styles15 Completed

"Kad bi se barem na trenutak mogao osjećati kao i ja kada si me povrijedio. Vjeruj mi, više me nikad ne bi mogao pogledati u oči." rekla mi je glasom ispunjenim mržnjom, glasom koji je bio tako leden da mi je zamrznuo srce.

Selena Gomez kao Monica Green.  
   
Harry Styles kao Harry Styles.

,,Osveta je osveta. I na kraju svatko dobije ono što zaslužuje." - Monica Green

Andrea_Styles15 Andrea_Styles15 Jun 20, 2015
@ewaaa5 hvala ti puno,naravno da ćeš se pronaći u dosta ostalih situacija u ovoj priči :D
Stormy_death Stormy_death Jun 20, 2015
Ovo je odlično! Čista realnost, mislim da se dosta nas pronalazi u ovoj priči xd . Priča me zainteresirala već sada. Mogu misliti što će biti dalje :)) 
Andrea_Styles15 Andrea_Styles15 Apr 16, 2015
@Andrea00_11 ajme hvala tebi jer si mi uljepšala večer sa svojim komentarom. I ja volim puno čitati i hvala ti na komentaru,stvarno mi puno znači. :***
xMrsMHemmingsx xMrsMHemmingsx Apr 06, 2015
Ne mogu a da ne primetim... U svakom FanFic je najgora i najpopularnija devojka u školi Brooke! Haha što Brooke? Nema neke zamerke velike, samo konstatacija :)
Andrea_Styles15 Andrea_Styles15 Mar 06, 2015
@DraganaAndelic hvala ti puno! Stvarno mi znači tvoje mišljenje! Hahahaha i mene je posjetila na Ninu,ali ona ce poslije biti potpuni kontrast Nine. Sve ćeš saznati u nastavku kako će se spetljati s Barryem :-** hvala za komentar i vote <3
Andrea_Styles15 Andrea_Styles15 Mar 03, 2015
@myhorann Petra ti ne znaš koliko meni tvoje mišljenje znači! Jako puno!!! Hvala hvalaaa. Drago mi je što ti se sviđa...a bit će svačega moja Pepi :)