MICUȚA BALERINĂ (publicată)

MICUȚA BALERINĂ (publicată)

392K Reads 11.6K Votes 15 Part Story
Corina By corina_conny Completed

La cei aproape optsprezece ani, întreaga viață a Ryei se concentrează asupra unui singur lucru: dansul. Asta este ceea ce îi place și își dorește să facă în viitor. 
	   La doar douăzeci și doi de ani, Jay Hamilton își vede visul cu ochii: semnarea unui contract cu una dintre cele mai bune echipe de fotbal american, Dallas Cowboys. Și nu doar atât. Pe cale să câștige finala împreună cu echipa, tânărul fundaș este hotărât să facă tot ce îi stă în putință să câștige trofeul. 
	   Întâlnirea celor doi și atracția puternică pe care o simt unul față de celălalt îi pune în dificultate, cariera strălucită care li se întrezărește și de care sunt atât de mândri devenind un impediment, alături de presa care profită de povestea lor fierbinte. Rupți între două lumi care nu au nimic comun între ele, cea a dansului și a sportului, Jay și Rya sunt nevoiți să facă unele compromisuri. Să aleagă. Dar când o fac, s-ar putea să fie prea târziu...


Drepturile de autor asupra cărților scrise de mine au fost înregistrate, iar cei care le vor copia, parțial sau integral, vor răspunde legal pentru plagiat.

Drepturile îmi aparțin în exclusivitate.
© All rights reserved to Corina Cîndea (corina_conny), 2015

Cartea conține și scene licențioase.

 • balet
 • casatorie
 • dragoste
 • fotbal
 • iubire
- - Apr 26, 2017
Sunt micuța balerinaaaa
               Din cutia muzicalaaaaa
               Pe aceeași melodie
               Eu dansez, dansez mereuuuu
               Când capacul se ridicaaa
               În tutu-ul alb de galăăă
               Ridicandu-ma pe poanteee
               Eu dansez, dansez mereuuu
leta_turcan leta_turcan Apr 22, 2017
Imi pare ca am mai citit o carte de tine scrisa insa nu imi pot aduce aminte
MaryaR2015 MaryaR2015 Jul 09, 2016
Această povestire minunată mi-a readus convingerea că dacă iubești restul nu mai contează. Pur și simplu"te iubesc" pentru cum scrii. Succes pe mai departe😍😘😄
DaniellaCS DaniellaCS Apr 26, 2016
In sfarsit m-am apucat si eu de ea. Cat despre acest prim capitol, tin sa spun ca imi place f mult si ma indeamna sa citesc in continuare. Abia astept sa vad ce le-ai pregatit personajelor principale.
delia_dreamer delia_dreamer May 22, 2016
Doamne ! cum de nu m-am apucat de ea pana acum. Ah, da, imi era frica ca o sa mor de admiratie ! Imi pare asa rau ca nu pot sa votez si doamne cat de talentata esti, dar n-avem cum sa uitam asta !
Georgianiss Georgianiss Feb 12, 2016
Îmi place 
               Chiar foarte mult 
               Abia astept sa vad ce voi întâlni pe parcursul lecturii