NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Dragoste la prima vedere

Dragoste la prima vedere

105K Reads 5.1K Votes 43 Part Story
BrokenHeartZM By BrokenHeartZM Updated Mar 02

Lucy Jones. 22 de ani. O fată de o frumusețe răpitoare. Locuieşte în California împreună cu fratele ei mai mare, Dave, de 23 de ani. Aceştia sunt orfani de tată. Tatăl lor a murit acum 4 ani într-un accident cumplit de maşină. Mama lor, Madeline a trecut foarte greu peste moartea soţului ei. Dar într-un final, după aproape doi ani de suferinţă, şi-a regăsit alinarea în braţele lui Leo. Un om de afaceri foarte cunoscut în Italia, dar şi sufletist, care ar ajuta pe oricine ar avea nevoie.

Angello Ragazzo. 24 de ani. Un suflet bun, care în trecut a fost rănit. Orfan de tată şi cu o mamă care l-a părăsit, acesta a fost luat cu mulţi ani în urmă sub "aripa protectoare" a lui Leo. Totul bine şi frumos, până când viaţa lui este dată peste cap de frumoasa Lucy, care "îi fură" inimă. De cum şi-au aruncat o singură privire, s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

Oare era posibil?! Să fie vorba de "Dragoste la prima vedere"? Cei doi vor avea curajul să-si mărturisească sentimentele? Dar...

Ale-Alexandrutza Ale-Alexandrutza Jun 19, 2016
Povestea este foarte buna doar atat vreu sa-ti zic ca trebuie la laşi spaţiu intre ce zice unul si celalalt si între povestirea pe ansamblu pt ca daca nu nu se va înţelege nimic
BrokenHeartZM BrokenHeartZM Mar 29, 2015
@GabrielaIon Stai linistita,nu ma supar! Dar nu am stiut cat se face cu avionul din California in Italia,asa ca am scris doar asa! :))
GabrielaIon GabrielaIon Mar 29, 2015
wow....cu avionul din California pana in Italia...faci vreo 9-10 ore....daca tot vrem sa respectam....
               cred ca ma injuri...nu?
               nu ti-am scris decat ca sa iti fac observatii....nu te supara te rog!!
BrokenHeartZM BrokenHeartZM Mar 29, 2015
@GabrielaIon Mulțumesc pentru observație! Acum am corectat. :)))) :*
GabrielaIon GabrielaIon Mar 29, 2015
da dragut inceput.....dar daca sunt gemeni....nu trebuie sa aiba aceeasi varsta? sau sunt gemeni nascuti la 2 ani diferenta?