NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Nostalgia pianului fără clape

Nostalgia pianului fără clape

53.4K Reads 4.6K Votes 44 Part Story
Olivia Heartstorm By OliviaHeartstorm Completed

Dragostea este otravă, iar otrava ucide. Ceea ce unul simte, celălalt neagă cu vehemență. Ea nu crede în iubire, el nu se poate sătura de acest concept. Aleg să se descopere cu ajutorul pianului, se resping prin acordurile viorii, se predau unul celuilalt prin muzică. Oare există speranță pentru el și încredere pentru ea? Ethan și Charlotte sunt protagoniștii acestei povești despre o iubire imposibilă în termeni morali și atât de posibilă în lumea lor. 

 © Această carte este protejată prin copyright. Reproducerea integrală sau parțială, precum și alte fapte similare săvârșite, cum ar fi plagiatul, fără permisiunea scrisă a deținătorului copyrightului (Oliviei Heartstorm - Mădălinei Alexandru) reprezintă o încălcare a legislației cu privire la protecția proprietății intelectuale și se pedepsesc penal și/sau civil în conformitate cu legile în vigoare. 
Când spun asta, mă refer atât la titlurile capitolelor mele, cât și la titlul romanului. De idei nici nu mai vorbesc. Fiti creativi si nu mai furați munca altuia! Nu reacționez bine la plagiat și vă sfătuiesc să nu treziți scorpia din mine.
 
 Copertă realizată de @laurettestowsky.

Locul 33 în categoria Dragoste (2.03.2017).

CrazyMire CrazyMire 5 days ago
BĂI GATA
               Mereu am vrut sa citesc asta
               Dar niciodată n-am putut
               BĂI TINE-TE DE CAPU' MEU SA CITESC MAI CEVA CUM SE TINE O BABA DE ICOANĂ
- - Jan 03
@LaviniaKrauzer mi-a recomdat cartea şi m-ai convins de la primele cuvinte. Asa că o să tac şi trec la următorul capitol :)
LeliaVoinea LeliaVoinea Apr 03, 2016
Fata acesta are ceva în comun cu mine: nici eu nu cred în iubirea de cuplu! Oamenii sunt prea egoiști că sa simtă un astfel de sentiment pur, dar fiindcă suntem animale sociale inconștient căutam compania celorlalți pentru a ne satisface vanitatea! Superb prolog!
AntoanetaAntonov AntoanetaAntonov Jan 27, 2016
Hmm... îmi place începutul plin de mister. În special descrierea conacului. :) îmi răsar scenarii horror în minte de la descrierea lui, deşi ştiu că povestea ta numai legătură cu Horrorul nu are.
dumitrusimina dumitrusimina Mar 01, 2016
Wow! Imi place! Habar nu am ce sa iti spun... ti-au spus ceilalti destule si cam ce gandesc si eu, se gaseste in comentariile lor! Superb debut!
Pentru a doua oară citesc această poveste minunată❤❤❤❤❤❤❤❤