Beautifully insane (Croatian)

Beautifully insane (Croatian)

25.6K Reads 1.6K Votes 22 Part Story
Andrea Barbir By andrea_biersackBVB Completed

''Not all monsters do monstrous things.'' procitao je natpis na necijoj majici i ironicno se nasmijao.
Mozda je to vrijedilo za neke ljude, ali ne i za njega.

Luke Thompson, psihoticni mladic, posjeciva psihijatra vec dugo vremena. Tocnije od kada ga je policija oslobodila sumnje za dvostruko ubojstvo. Bilo mu je samo 16 godina kada je sa smjeskom govorio policiji o svojoj majci koja je prvo ubila muza, a potom 'pocinila samoubojstvo'.

Kosa boje meda i plave oci osvajale su djevojke koje nisu ni posumnjale u njegovu iskrenost i misticni zivot. Bile su zaludene njegovim izgledom i savrsenim ponasanjem. Na kraju su zavrsile poput lutki; blijede, bezivotne i prazne iznutra. Sve osim jedne koja je zaludila njega.

Tko je ta djevojka? Kakve sve tajne krije Luke iza maske psihopata? Hoce li otkriti koliko je zena ubio ili ce ga samo smjestiti u mentalnu ustanovu? Kakvu ce ulogu imati njegov psihijatar u cijeloj situaciji?

Udite u njegovu kucu uzasa i terora, punu tajnih soba iz kojih se ne moze cuti vase vristanje i dozivanje. Udite u njegov um i pronadite njegove strahove, skrivene zelje, lude zamisli i kreativne ideje. Budite odvazni i pronadite svoj bijes u njemu, pronadite njegove nedostatke i vrline. Pronadite njegovu dusu i udite u um serijskog ubojice.

 • drama
 • fanfiction
 • misterija
 • triler
kitty-in-love kitty-in-love Mar 12, 2017
I'm not gonna kill you
               I'm just gonna hurt you
               Really rally bad
YvonneMaya YvonneMaya Aug 13, 2015
mislim da bi ti se svidjelo od kay darali: our love will be remembered, pa baci oko...idem čitat dalje :)
Leticia257 Leticia257 Feb 25, 2015
Uvod je po meni jednostavno savršen. Volim čitati svakakve priče raznih spisatelja i mogu reći da je ova jedna od boljih ideja koju sam zapazila. Sviđa mi se ideja,stil,način pisanja,uvod koji samo navodi da čitamo i sve vezano za nju. Nastaviti ću je čitati...:) <3
Blondiegirl3 Blondiegirl3 Feb 25, 2015
Ovo je preedobro. *--* Svida mi se pocetak. Ideja je originalna i lijepo opisujes. Svida mi se sto prica ne pocinje sa "bok ja sam...". 
               Ova prica definitivno ide u moju reading listu i nastavljam ju citati jer mislim da ce ovo biti odlicna prica. Jedva cekam dalje:) Lysm<3