The Silent Killer

The Silent Killer

853K Reads 30.4K Votes 56 Part Story
NurIzzahHani By NurIzzahHani Completed

buku ini akan diunpublish sedikit demi sedikit bagi menggalakkan anda membeli , okay gurau.. tujuan promosi.. kalau buku tak laku, publish la balik hehehe

Ini tak kelakar!
ego seorang Nur Hani Syuhada tercalar kerana hadirnya manusia bernama Ahmad Irfan! Hani benci Irfan! tapi... dalam masa yang sama dia mengajar Hani erti hidup.

mungkinkah dia? tak, yang penting cari Dia sebelum dia!

Manuskrip buku ini telah dihantar ke BesQPublication. Atas permintaan penerbit, beberapa bab sahaja yang ditinggalkan. 
Untuk mengikuti perkembangan TSK, boleh join 
group di Facebook 'The Silent Killer' group public

nrhnnszxyni nrhnnszxyni Jul 17
I cried part bomb tu 😂 kak, story ni memang dah habis ke? Or ada sequel? Nak beli la novel ni nanti
mini_copper mini_copper Jul 07
Ouh.... cerita ni dh keluar ke? Blehlah kalau nak beli ni......
tihani99 tihani99 Jul 13
Jangan unpublish k. Susah nanti aku nak baca balik hahahah isi masa lapang ngehngeh
ctnrhjr ctnrhjr Nov 14
tak menyesal baca .. bila baca ,  rasa malu sebab kita pakai tudung tapi tak tutup dgn sempurna . Srs fall in love dgn cerita ni 😍😍😍😍 please jgn unpublish
Wait kenapa pertukaran dari mrsm taiping? Means dia ni mrsm taipimg lah f3 dulu..Mrsm taiping kan f4 and f5 je.
izllies izllies Jul 14
Mintak mintak lah ade jual dkat _novelmelayu insta. Senang sikit nak beli😭