The Silent Killer

The Silent Killer

1.3M Reads 60.9K Votes 68 Part Story
NurIzzahHani By NurIzzahHani Completed

Ini tak kelakar!
ego seorang Nur Hani Syuhada tercalar kerana hadirnya manusia bernama Ahmad Irfan! Hani benci Irfan! tapi... dalam masa yang sama dia mengajar Hani erti hidup.

mungkinkah dia? tak, yang penting cari Dia sebelum dia!

  • cinta
  • complete
  • malay
  • malaysia
  • novel
  • remaja
  • wattys2015
AININ277720 AININ277720 Jun 21
Kalau awak tak de kawan saya boleh jadi ... Tapi .... Saya junior sekarang ni .... Form 1 hehehe
akamaamnan akamaamnan Mar 21
sebenar nye duh abiuh bace duh novel ni thn lps....tapi  teringin nk bace blk.....hehehehe
extramochi extramochi Sep 16, 2016
berapa kali dok ulang baca cerita ni tapi still tak tahu apa benda ni.😂😂
ctnrhjr_ ctnrhjr_ Nov 14, 2016
tak menyesal baca .. bila baca ,  rasa malu sebab kita pakai tudung tapi tak tutup dgn sempurna . Srs fall in love dgn cerita ni 😍😍😍😍 please jgn unpublish
@fridyana okey, ni TSK yang aku bg tahu kau tadi. Well, aku dh gitau kau yang Ahmad Irfan aku punya. So kau, jngn nak gay nak kat dia. Hani pun tak boleh!!  Sebab dia terlalu cool untuk kau. Kau just boleh baca and vote. Story ni dah kluar jadi buku. Saja bagi tahu. Okey, enjoy budak raver!!
Aishjohari Aishjohari May 19, 2016
Rasa nak ulang plak , rindu hani dgn irfan masa zaman sekolahh . Hehe