NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
The Silent Killer

The Silent Killer

938K Reads 39.1K Votes 66 Part Story
NurIzzahHani By NurIzzahHani Completed

Ini tak kelakar!
ego seorang Nur Hani Syuhada tercalar kerana hadirnya manusia bernama Ahmad Irfan! Hani benci Irfan! tapi... dalam masa yang sama dia mengajar Hani erti hidup.

mungkinkah dia? tak, yang penting cari Dia sebelum dia!

akamaamnan akamaamnan Mar 21
sebenar nye duh abiuh bace duh novel ni thn lps....tapi  teringin nk bace blk.....hehehehe
nrhnnszxyni nrhnnszxyni Jul 17, 2016
I cried part bomb tu 😂 kak, story ni memang dah habis ke? Or ada sequel? Nak beli la novel ni nanti
mrs_chimkookie mrs_chimkookie Jul 07, 2016
Ouh.... cerita ni dh keluar ke? Blehlah kalau nak beli ni......
tihani99 tihani99 Jul 13, 2016
Jangan unpublish k. Susah nanti aku nak baca balik hahahah isi masa lapang ngehngeh
ctnrhjr ctnrhjr Nov 14, 2016
tak menyesal baca .. bila baca ,  rasa malu sebab kita pakai tudung tapi tak tutup dgn sempurna . Srs fall in love dgn cerita ni 😍😍😍😍 please jgn unpublish
EggsyLovesEgg EggsyLovesEgg Jun 18, 2016
Wait kenapa pertukaran dari mrsm taiping? Means dia ni mrsm taipimg lah f3 dulu..Mrsm taiping kan f4 and f5 je.