For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Lupte interioare

Lupte interioare

157K Reads 10.4K Votes 57 Part Story
Lisandria By Lisandria Completed

„Omnia vincit amor, et nos cedamus amori” Virgiliu 
(Iubirea învinge orice şi noi ne plecăm puterii sale)

„Îşi ridică privirea şi se uită contemplativ la soţia lui, fără să clipească. În acele clipe se născu o nouă întrebare în gândurile sale şi anume; cum de-i trecuse prin cap să renunţe la prezenţa ei, când doar simpla ei imagine îi umplea inima de iubire şi de o linişte înfloritoare? Cum să-i facă rău prezenţa soției lui, când de fapt, absenţa ei l-a făcut să acţioneze ca un nebun în ziua precedentă? Lipsa ei de lângă el şi din ochii lui constituia calamitatea existenţei sale, iar el era mult prea conștient de asta. Privind-o cu o mare atenţie cum doarme, realiză că toată fiinţa ei, că fiecare linie ce profila trăsăturile chipului ei, că fiecare fir de păr, că fiecare parte din trupul soției lui au fost atinse şi iubite de el, că toate astea îi erau atât de cunoscute şi atât de dragi. Şi nu exista centimetru din ea care să nu-i fie drag. În pofida faptului că ea nu mai dorea asta, ea era a lui oricum, pentru că femeia ce-i era soție sălăjuia în inima lui şi în integralitatea a ceea ce înseamnă omul Fabio. Astfel, o purta cu el oriunde şi în orice moment. Cu toate acestea, se întreba cu ciudă; de ce îi este cu mult mai uşor să o iubească, decât să o urască, după tot ceea ce ea i-a făcut?”

  • dragoste
LoredanaGiurca85 LoredanaGiurca85 Jul 22, 2017
Din pricina sărbătorii ? Nu știu dacă există sărbătoarei...
ATEach ATEach Dec 23, 2016
Frumos scris! Îmi place realismul cu care descrii totul, reuşeşti cu adevărat să faci cititorul să "intre în atmosferă", să "vadă" scenele.
DaraMoments DaraMoments Aug 23, 2016
Lisandria, cartea ta este superba ! Mie mi-a placut foarte mult! Desi nu e citita la fel de mult ca altele, povestea ta este foarte frumoasa !
- - Oct 04, 2016
Acum vad ca nu am votat acest cap. 😐 Deci m am apucat de recitit iara lucrarea asta frumoasa avand in vedere ca mi ai amintit de Athena care mi a fost dor de ea. Caracterul si blandetea ei m au atras.
joannaa0110 joannaa0110 May 22, 2016
Foarte frumos începutul! Abia aștept să văd ce se mai întâmplă!
CCristinaStefania CCristinaStefania Oct 02, 2016
E a treia oara când recitesc :* vad ca pana acum nu am votat cartea asta, dar ma revanșez acum:*:)