Bila Ustaz Jatuh Cinta

Bila Ustaz Jatuh Cinta

206K Reads 7.8K Votes 35 Part Story
ItsMorah By Morah_ Completed

Dia digelar ustaz disekolah.Dia pengerusi Badan Dakwah di sekolahnya.Segala yg dilakukannya mengikut landasan islam.Tetapi dia tetap manusia yang punya perasaan...Apakah yang akan berlaku Bila 'Ustaz' Jatuh Cinta?

colorain colorain Jun 19
org kelantan jenis berpuak kot.. itu je benda yg aku x suka. and diorang akan kutuk kita kalau kita x fhm apa yg diorang oyak
crackmonster crackmonster Jun 26, 2015
awak macam mana nak buat cast member? I mean orang boleh tengok cast dia
lekaleqa lekaleqa May 03, 2015
Orang Kelantan faham apa orang luar cakap tapi orang luar depends ada sesetengah yang cepat catch up boleh faham ada yang mengambil masa untuk memahami sebab kterang bercakap laju hahaha.