Apartament 69

Apartament 69

456K Reads 26K Votes 26 Part Story
Bianca By biiiaancaaa Completed

Cine ar fi crezut ca voi rezista atata timp pe bancile facultatii? Au fost cinci ani ai dracului de grei. Numele meu este Samanta Queen, am 24 de ani si tocmai ce am terminat facultatea de medicina. In momentul asta sunt in drum spre noua mea locuinta, am decis ca ar trebuii sa ma mut mai aproape de spitalul in care voi face rezidentiatul.

Am luptat din rasputeri ca sa fiu cea mai buna, ca sa reusesc sa ajung unde sunt acum. Stiu ca desi nu o arata, parintii mei sunt foarte mandri de mine, intotdeauna mi-au fost alaturi si au acceptat ceea ce-mi doream cu adevarat. Adevarul e ca pe zi ce trecea totul devenea tot mai greu, dar nu am renuntat. Asa cum nu am renuntat nici acum ani de zile la viata.

Imi scot ultimele cutii din masina si pornesc din nou spre lift pentru a le duce in apartament. Spre norocul meu un barbat imi tine usile liftului deschide ca sa pot intra.

-Multumesc, spun neputand sa-l vad bine avand in vedere cutiile care le tineam in maini.

-Ce etaj?

-Cinci, spun si po...

OMG după atatea cautari! In sfârșit pot sa recitesc povestea asta uimitoare! 😍❤
-ariiana -ariiana Apr 26
Citesc cartea asta deja a 3 a oara si inca imi place la fel de mult! O ador 😍❤❤
Andrada13579 Andrada13579 Aug 22, 2016
Facultatea de medicina are normal 6 ani si dupa specializarea tot de 6 ani, in total 12 ani! Dar poate medic veterinar...
Mickiduta Mickiduta Feb 12, 2016
Appp. Interesant. Wtf. Acolo a gasit sa.si poposeasca mana? Omo. In locul ei ii dadeam farfuriile sparte de cap. Next :3
AnaMariia0 AnaMariia0 Jul 15, 2015
Imi plac foarte mult ideile tale!
               Te invit sa imi citesti si mie cartea ! :)