NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
I'm Who I Wanna Be [Z.M. F.F.]

I'm Who I Wanna Be [Z.M. F.F.]

29K Reads 1.9K Votes 60 Part Story
ƏVƏŁÝŃ ŻİƏĞŁƏŔ By books-imaginator Completed

♡Suntem cu toții puțin ciudați. Şi viața este puțin ciudată. Iar când întâlnim pe cineva a cărui ciudățenie este compatibilă cu a noastră, creem cu el o conexiune şi o ciudăţenie mutual satisfăcătoare pe care o numim dragoste. Dragoste adevărată.♡ (Robert Fulghum) 

"I'm who I wanna be" (Sunt cine vreau eu să fiu) este povestea unei fete pe nume Elly, care are un frate enervant şi care a avut o soartă destul de crudă, dar totuşi a avut curajul să îşi schimbe caracterul. 
Ea explorează sentimente noi, pe care nu le-a mai simțit înainte şi află că uneori viața îți poate fi dată peste cap cât ai clipi.
Ea nu are nicio idee cât de multe lucruri noi află, în special despre comportamentul ei: "Eşti puternică. Ştiu asta. Doar că trebuie să îți foloseşti forța şi în alte privințe, nu numai în a masca sentimentele tale."
Descoperiți şi singuri povestea ei care dovedeşte că viața nu este mereu dreaptă şi că trebuie să-ți urmezi inima pentru a lua deciziile corecte pentru tine. 
"Sunt o fire timidă, şi nu mă încadrez prea bine în societate. Sunt doar EU. Dar urăsc să fiu EU. Mereu mi-am dorit să mă culc într-o zi şi dimineața următoare să mă trezesc ca fiind o altă persoană. " (Elly)
Această carte este din perspectiva ei, ca un fel de jurnal.

No comments listed yet.