Roberts #3: She's got a boyfriend anyway

Roberts #3: She's got a boyfriend anyway

92.2K Reads 7.9K Votes 47 Part Story
GoudenConfetti By GoudenConfetti Completed

Een vervolg op My American Apparel Underwear en Stole my heart, maar is los te lezen. Is minder leuk, maar het kan.

Liv is het middelste kind van de familie Roberts. Ze is een combinatie van haar oudere broer Blake en haar tweelingbroertje Levi. Ze is van plan om na haar studie Journalistiek een heleboel waarheden boven tafel te krijgen. Ze heeft een relatie met Matt, maar tussen de twee ontstaat steeds meer wrijving en irritatie. En dan is daar een reddende engel die misschien meer voor haar betekent dan ze zich altijd gerealiseerd heeft.

Zac studeert aan de rockacademie en is vastbesloten om na zijn studie internationaal door te breken met zijn band die hij met vrienden heeft opgericht. Liv is zijn beste vriendin die hij dankzij zijn opa kent. Met zijn opa heeft hij een goede band, omdat die altijd voor hem klaargestaan heeft toen zijn ouders dat niet deden en zijn mening is belangrijk voor Zac. Niet dat Zac die ouders ooit gemist heeft. Althans, dat zegt hij, want hij wil niet overkomen als een sullig eitje. 

En dan verandert er iets tussen Zac en Liv en is niets meer wat het lijkt. Kunnen ze dit overleven of is dit de genadeklap voor hun vriendschap?

  • tienerfictie