Salattu ihastus

Salattu ihastus

39.5K Reads 2.5K Votes 18 Part Story
_c_a_d_i_ By _c_a_d_i_ Completed

Hailey on 18-vuotias lukiolaistyttö, jonka sisäinen rohkeus piiloutuu useasti hänen ujon ulkokuorensa taakse. Hän pitääkin yleensä tunteensa piilossa. Hailey ei voisi koskaan uskoa kertovansa pojalle ihastumisestaan. Hän ei myöskään usko, että kukaan poika voisi tuntea takaisin samalla tavalla häntä kohtaan. Sen takia, vaikkakin Hailey tällä hetkellä tuntee kämmenien hikoamista ja perhosia vatsassa, kun näkee ne nuo lumoavat, vaaleansiniset silmät kohdistettuna hänen omaan, tylsän vihreään katseeseensa, päättää hän tälläkin kertaa vain piilottaa ihastumisen tunteensa. 
Hailey ei kerro ihastumisestaan edes parhaalle ystävällensä, Patricialle, joka taas omistaa häntä sosiaalisemman luonteen ja olisi varmasti valmis auttamaan Haileytä kertomaan tunteistaan pojalle, johon hän on ihastunut.
Tämä poika ei kuitenkaan ole kuka tahansa poika. Hän on Luke. Haileyn veljen paras ystävä ja häntä vuotta vanhempi, mikä estää Haileytä vielä enemmän paljastamasta tunteitaan. Ei Luke voisi koskaan olla kiinnostunut parhaan ystävänsä pikkusiskosta. 

Eihän?

  • romance
ainoelliot ainoelliot Jan 04, 2016
Onko tää ollu joskus gosussa kun mun muistaakseni oon lukenu tän jossai aiemmin:)
Emiliajohanna Emiliajohanna May 13, 2015
Mä oon lukenu tän jossain aikasemmin..ehkä mä oon lukenu sen täällä vaan kahteen kertaan. Mutta, tää on kivasti kirjotettu, tempo on hyvä ja kuvailu tarpeeks tarkka :)
Sunset_98 Sunset_98 May 05, 2015
hei, ihanaa, löysin tämän täältä!:D luin tän gosussa aikanaan, että aika hyvä sattuma ja ihanaa kun löysin tän. Jään edelleen lukijaksesi;)